Ako si na tom so vzťahmi? Pokojne sa rozpíš, nehanbi sa.
Ja som už dlho veľmi sám a vždy, keď sa už aj nájde nejaká tá slčna, vždy sa nakoniec od seba vzdialime. Všetky mi na začiatku vravia, že sa ony sú iné, ale potom im niekto kúpi drahý šperk alebo príde za nimi na luxusnom aute a o mňa už nestoja.
Už neviem, ako by som to mal riešiť a som kvôli tomu nahnevaný. Také ženy, ktoré ti klamú do očí, najskôr hovoria jedno a potom urobia druhé, by ani nemali chodiť do spoločnosti. A skúsil som aj Tinder aj Badoo, ale všade je to rovnaké, všetky ženy sú tam zákerné a zlé. Ale nečudujem sa, slušné dievča na také zoznamky nechodí. Len ja som tak trocha introvert a u nás veľa mladých dievčat nežije, takže to musím skúsiť aj tam. A v tomto fóre sa pýtam, že či tu má niekto podobné skúsenosti, alebo či sa ostatným darí lepšie.
najprv sa zo mna idu zblaznit, aky som idealny na sobas a rodinu. ale potom sa u nich prejavi ten vrodeny zensky pud, ze ja som velky chlap a ony su baby, tak si musia predo mnou nieco dokazovat, lebo je to definovane ich pohlavim (ako aj cele ich spravanie). potom odhalia svoj pokriveny charakter a daju sa zapredat bohvie kym, lebo v pohlavi zien je stanovene, ze rozmyslaju majetnicky a nie normalne. ony logicky nemozu za to, ze su zeny a preto maju potrebu sa takto hlupo spravat k dobremu chlapovi. ale vzdy som z toho zdrveny, aku doveru a puto si s nimi za ten tyzden vybudujem a ony to znicia ako domcek z karat.
Som tu už 7 rokov, ale toto čo ste tu niektorí za uplynulé dni predviedli voči mne Stále len vravíte že sa mám zmeniť a chodiť k terapeutovi, ale toto ja nechcem. Tým som chcel povedať, že dnes už asi baby nejdu po skutočných hodnotách, keď vraví, že som ideál a toľko komplimentami ju nikto nepotešil a tam nejaký šrác možno na drahom aute si ju už kúpil.
@1ggy@7 specificky typ zien vlastne neexistuje. existuju len chlapi a zeny so svojimi typickymi nepodmienenymi vlastnostami, ktore musia mat, lebo to vychadza z ich pohlavia.
@aeria@8 chceš povedať, že neexistujú ženy ktoré nespadajú pod tento tvoj opis? už si počul niekedy ženu ako sa sťažovala že každý chlap chce len sex? že každý je rovnaký? aký pocit v tebe takéto reči vyvolávajú. vystihujú ťa? alebo je možno pravda niekde inde?
Po takmer 4 rokoch vztahu, kvôli ktoremu som prišla o vela kamaratov, skončila na psychiatrii a doteraz mám problémy, som našla človeka, ktorý je mojou spriazdnenou dusou a rozumieme si ho vsetkych dolezitych veciach, obaja milujeme cestovanie a obaja sme tak rovnako sibnuti! Nedala by som si ho za nic na svete, je to laska a obaja si myslíme že až do hrobu (viem že sa môže este hocičo dostat casom, ale verim, že nie)
Všetky ženy su kundy to je jasne ?? pride taky co ma vacsiu cicinu alebo viac na ucte a si pici? klasika ako by povedal ales zena to je tvor prochcano zachcaný klasišn?
@aeria@15 nie, nie je. možno pre niekoho kto ťa tu registruje. bolo by to očividné keby tu neboli ľudia ktorí toto dokážu reálne napísať s úplnou vážnosťou. a takí tu sú.
Trikrát a dosť. Nie, poriadny vzťah som mal len jeden, ale trikrát sme sa rozišli, teda tretíkrát definitívne. Najprv som si dvakrát povedal že "stará láska nehrdzavie", nuž a nakoniec "do tej istej rieky trikrát nevstúpiš" . Odvtedy som mal len pechtle-mechtle a aj mám.
@patrixo@2 Sú, ale ja by som už predsalen nejakú chcel, strašne ma to láka.. Či vretenicu alebo kravu, to by mi až tak nevadilo. V práci máme jednu kravu a ja ju často chodím hladkať aj dojiť som ju teraz začal. A predstavujem si, aký by bol býk šťastný, keby bol na mojom mieste. Ale ja nad takými vecami vôbec nerozmýšľam a nechcem to takto, som roduverný a nie je sa čoho báť.
@Aeria@3 Oni sú asi akoby hlúpejšie, menej inteligentné ako ľudia.. Lebo normálny človek vie čo chce a neťahá druhých za nos. Ale oni sa nevedia rozhodnúť a stále len niečo iné a potom mi prestanú odpisovať. A ja nikdy neurobím nič zlé, som milý a dávam im komplimenty, niekedy urobím aj žart alebo tak Pochválim pekné tričko a zo srandy poviem, že keby som nebol taký slušný, už aj by som sa pozrel čo je pod ním, lebo som normálny chlap Ale potom poviem, že to neurobím, lebo som slušný a vážim si ju
@Kobra@4 Niektorý ľudia sa radi povyšujú nad druhých a robia im zle. Aj mne tu už vykonali veľa vecí. Niektorý ľudia sú tu veľmi zákerný. Hlavne ženy tu na mňa často útočia, ale aj chalani často. A pritom by sme mali držať spolu Človek sa v nich potom sklame. To je neskutočné, ako už hodnoty nič neznamenajú a každý chce druhého len urážať a ženy sa zapredajú za drahší darček. Ja som vyštudoval vysokú školu a som múdry, mám aj robotu a im je to stále málo a chcú viac peňazí od kadejakých frajerov, ktorý robia u bohatého otca vo firme.
@Olii@9 Ty sa nesmej, lebo si pamätám, ako si mi robila zle a pritom som ti nič zlé nepovedal, iba som ti polichotil a dal kompliment. A ty si ho neprijala a začala si si robiť srandu. No neviem, čo je na tom smiešne, keď ťa muž chce normálne pochváliť a potešiť. Normálny človek by sa poďakoval a možno so mnou išiel na rande, ale to by som od tejto spoločnosti skazenej asi očakával priveľa.
@3kratadost@22 veď ja som zblaznena bola do teba aký si úžasný pre sobáš ..no potom mi samtord dal hodinky a som predsa žena a aj ked som ti vravela že taká niesom .. nevazim si žiadne nematerialne hodnoty a dobry charakter tak čo už .. takéto veci podporujem ..asi mi zoberú neskôr právnu moc a budem ľutovať ako som sa rozhodla
Moja chyba je, že do vzťahu dávam zrejme viac, ako by som mala, a potom sa v tom zamotám a následne sa sklamem. Až sa nakoniec vrátim k svojmu snáď celoživotnému mottu: Nikdy never ľuďom.
Ale neberiem to nejako negatívne, skôr ako fakt. Ako to, že obloha je modrá a tráva zelená. Je sobecké očakávať od inej osoby to, čo ja chcem. Keď od nikoho nič neočakávate, nemáte sa ako sklamať to je môj lifehack
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Mám 8 rokov vzťah a nikdy som partnerke nekúpil šperk a keď potrebujem šoférovať tak si musím požičať jej auto.
@Aeria @3 Oni sú asi akoby hlúpejšie, menej inteligentné ako ľudia.. Lebo normálny človek vie čo chce a neťahá druhých za nos. Ale oni sa nevedia rozhodnúť a stále len niečo iné a potom mi prestanú odpisovať. A ja nikdy neurobím nič zlé, som milý a dávam im komplimenty, niekedy urobím aj žart alebo tak Pochválim pekné tričko a zo srandy poviem, že keby som nebol taký slušný, už aj by som sa pozrel čo je pod ním, lebo som normálny chlap Ale potom poviem, že to neurobím, lebo som slušný a vážim si ju
@Kobra @4 Niektorý ľudia sa radi povyšujú nad druhých a robia im zle. Aj mne tu už vykonali veľa vecí. Niektorý ľudia sú tu veľmi zákerný. Hlavne ženy tu na mňa často útočia, ale aj chalani často. A pritom by sme mali držať spolu Človek sa v nich potom sklame. To je neskutočné, ako už hodnoty nič neznamenajú a každý chce druhého len urážať a ženy sa zapredajú za drahší darček. Ja som vyštudoval vysokú školu a som múdry, mám aj robotu a im je to stále málo a chcú viac peňazí od kadejakých frajerov, ktorý robia u bohatého otca vo firme.
@Olii @9 Ty sa nesmej, lebo si pamätám, ako si mi robila zle a pritom som ti nič zlé nepovedal, iba som ti polichotil a dal kompliment. A ty si ho neprijala a začala si si robiť srandu. No neviem, čo je na tom smiešne, keď ťa muž chce normálne pochváliť a potešiť. Normálny človek by sa poďakoval a možno so mnou išiel na rande, ale to by som od tejto spoločnosti skazenej asi očakával priveľa.
Jedinou tvojou šancou na úspech je byt bohatý a úspešný
Sám si si napísal vlastný ortieľ
Ale neberiem to nejako negatívne, skôr ako fakt. Ako to, že obloha je modrá a tráva zelená. Je sobecké očakávať od inej osoby to, čo ja chcem. Keď od nikoho nič neočakávate, nemáte sa ako sklamať to je môj lifehack