Zdravím
vždy som nosil a aj nosím krátke vlasy čo ak by som chcel polodlhé? (niečo ako Curt Cobain)
viete čo myslím ako nato? treba ich len nechať rásť a to je všetko? a čo ak moje vlasy sú nepoddajné a idú kam chcú?
možno poradia ženy
Netuším kto je Curt Cobain a už vôbec netuším, aké vlasy mohol mať niekto s takým menom.
Ale nie, sorrač, ja som iba zakomplexovaný fanúšik Kurta..
A k téme - som v podobnom procese, nechávam ich rásť a používam veľa veľa kondicionéru pri sprchovaní a aj z nepoddajných vlasov sa zrazu stávajú poddajné.
ja som tiez chcel ako ty, ale nechal som si ich u kadernicky a nemusim sa srat s tym, ze ich mam huste a musim ich cesat, a upravovat za usi a emo vlasy uz nikdy nechcem. Nepocuvaj zeny. Ked nevies ako na nepoddajne vlasy, jednoducho sa ostrihaj. Inak mnohi ti s dlhymi vlasmi si ich zehlia alebo ich maju mastne a tak drzia formu. Tak bud pocuvnes mna, alebo si ich nestrihaj, ale ces a umyvaj, hlavne dobre vysus nez ti nasaju vodu a objem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Budes mat milu emo medzifazu
podla mna vacsine mužom sa to nehodí ...ale ako napísala nárazuvzdorná , taký ten emo účes možeš vyskúšať
Ale nie, sorrač, ja som iba zakomplexovaný fanúšik Kurta..
A k téme - som v podobnom procese, nechávam ich rásť a používam veľa veľa kondicionéru pri sprchovaní a aj z nepoddajných vlasov sa zrazu stávajú poddajné.