Sú nejaké vlastnosti, ktoré sa vám vo vzťahu rátajú viac a ktoré menej? Ktoré sú to? Čo sa vám páčilo a nepáčilo na tom druhom? O akom type ste snívali / snívate?
Aby so mnou vedel rozprávať veľa veľa veľa, a aby som ho rada počúvala. A aby bol na rovnaké romantické veci ako ja, aby to vedel pochopiť a aby sme si mohli spolu čítať na deke v parku, aby mi ukázal niečo nové a tak no
Ked je chlap dobry, inteligentny, vtipny, sikovny, zabavny,charizmaticky, verny. Musi ma vediet rozosmiat ale aj utesit. Musim sa pri nom citit v bezpeci. A musi sa o mna vediet postarat.
No a vyzorovo, milujem strniska, kazdy moj ex ho mal. A druha vec na ktoru mam slaobost su hnede oci.
A este sa musi dobre obliekat.
To je vsetko, som nenarocna. :happy: :letim:
mal by mat rad mna, mojho vlciaka ktoreho raz budem mat (a ktory s nami bude spat v posteli), pivo, sex, olivy, syr, brokolicu, literaturu, zaujimat sa o svetove dianie a aktivne so mnou debatovat o aktualnych temach (ale nie moc nech sa pri nom necitim sprosta)
a mohol by byt taky ze sa zanho nebudem hanbit mozno jedneho dna...
a scestovany musi byt a mat nejake sposoby a vystupovanie na urovni a neobliekat sa ako 14 rocny
a psychicky vyrovnany, nelabilny, bez diagnoz (oficialnych aj neoficialnych) a nech mu tak celkovo nejebe no
a aktivne si hladat brigadu/staz na bajkonure by mu mal prist uplne normalny a super napad
proste normalny vzdelany sebavedomy chlap s prehladom...
ja si radsej zozeniem toho vlciaka to bude asi lahsie
to by bol dlhý zoznam, výnimočne sa vyjadrím len k vonkajšej stránke chlapa
ideálne by bolo aby to bol pekný ryšavý chlap s charizmou, ktorá z neho bude sršať (keď dojdú ryšaví, tak beriem aj hnedovlasých no :/ )
aby mal dobrý hlas, lebo na veľa chlapov mi vadí hlas a ideálne aby bol nejaký taký väčší, hm ako to povedať, aby nemal toľko kg ako ja, ale mala som pocit, že je to CHLAP a nie mladší brat, neviem to popísať proste všade píšem a hovorím len o vnútorných vlastnostiach, čo je dlhý zoznam, tak výnimočne spomeniem aj vzhľad
taka jak ja le aby bola o dost odvaznejsia lebo keby bola uplne jak ja tak by nic nikdy nebolo no a cize chlastala by , mala by rada futbal , chlastanie v prirode , tour de šenk a podobne
@barb noo bidis to si moc narocna a tie moje podmienky nesplna ziadna ale nee ako mne nikto nenapise hned nemusim ani moje podmienky uvadzat proste ja som mimo zivota tohto
Tak dajme tomu ze fyzicku dokonalost som pre mna uz nasla a aj som ju tu viackrat opisovala, cize k tomu sa nevyjadrim...a aj povahou by bol ex fajn len keby nebol kurevnik. Paci sa mi ked je chlap mily, ochotny, vtipny, nedokazuje si ze je najvacsi pan na svete, pritahuje ma ak je v niecom dobry (vo svojej praci najcastejsie)...totalne neznasam tie drsnacke typy a vsadesombolvsetkosomvidel ... Cize za mna nejak takto.
rozhodne by mi neprekazalo, ak by bola povahou to iste, ako byvala. a ta klise klasika - dobra, mila, inteligentna, vtipna, spontanna, aby sme sa mohli zhovarat kedykolvek o comkolvek alebo boli hodiny ticho a uzivali si to, atd. s tym rozdielom, ze to bude vyrovnany clovek, nebude si namyslat to, co nie je pravda a nezacne tomu vzdy verit.
hlavne, aby som sa pri nej mohol citit bezprostredne a byt sam sebou. ked som stastny, tancujem, spievam si, robim rozne ksichty & stuff, zabavam seba a inych, a potrebujem pri sebe cloveka, pri ktorom mozem aktivovat tuto svoju stranku, pretoze inac som vcelku rezervovany, tichy a zadumany. vyzor nejak neriesim, paci sa mi mnoho typov zien od potetovanych, cistych, nizkych, vysokych, s dlhymi, kratkymi vlasmi, etc. ak sa vie obliect tak, ze sa mi to paci, je to velke plus
fyzicky sa mi páčia také mužné typy žiadne bábovky
.. vysoky nad 185cm, mierna atletická postava, na tváry si všímnem plnšie pery, lícne kosti, sexy pohľad, zdravý chrup , páči sa mi vkusný jednoduchý Casual ležerno-elegantný štýl = proste nie trápny swag ani hipsta a nie ani katalógový manekýn, nie prílišný metroš s vlnkou na hlave a depilujucimi si lýtkami ale zase ani nie zarastený drevorubač, vkusná svieža vôňa žiadny smrad a la chocolate axe ...
no a povahovo to by bolo strašne na dlho, preto hlavne aby prevažovali dobré vlastnosti nad zlými, očarila ma jeho charizma, prirodzený šarm, aby ma vedel rozosmiať, mal rád zvieratá, bol gavaliersky a chcelo sa mu dobýjať a neočakával že sa s ním vychrápem po týždni, nemusel by používať v každej druhej vete kkt, p***, je.. a pod. a tak klasicky nech nefajčí, neožiera sa, nehúli a pod. Nech budí dojem bezpečia, nech sa po jeho boku cítim ako žena nie ako jeho matka. V správnej miere drzý a romantický. Dobrý v bozkávaní, vášnivý typ. No tak to je ideál, také niečo neexistuje je mi to jasné takže nehádžte kameňom do mňa, randila som už s kadejakými .diametrálne odlišnými od tohto . TAK TICHO.
@50 Vidím ten koment a hneď som si spomenul na jeden citát..."Keď miluješ vonkajšiu krásu ženy, tak miluješ seba a nie ju". To samozrejme platí aj pre ženy
ja uz ani neviem. kazdy moj partner bol uplne rozdielny a vzdy tam bolo nieco, co skor ci neskor narobilo sarapatu.
hlane by mal respektovat moju individualnu existenciu, nebrat mi moje nazory a pohlad na svet, mal by byt tolerantny a vnimavy, ale nemal by si nechat skakat po hlavne. v poslednej dobe ma laka predstava dobrodruzneho typu. chcem v tom kratkom zivote aj nieco zazit a kedze ja som skor domased, chcela by som muza, co by ma trosku do toho aj prinutil. a takeho, co by bol pre mna vyzva, ie takeho, co by mi hned padol k noham. asi tam stale treba nejake to napatie, ale co ja viem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
No a vyzorovo, milujem strniska, kazdy moj ex ho mal. A druha vec na ktoru mam slaobost su hnede oci.
A este sa musi dobre obliekat.
To je vsetko, som nenarocna. :happy: :letim:
a mohol by byt taky ze sa zanho nebudem hanbit mozno jedneho dna...
a scestovany musi byt a mat nejake sposoby a vystupovanie na urovni a neobliekat sa ako 14 rocny
a psychicky vyrovnany, nelabilny, bez diagnoz (oficialnych aj neoficialnych) a nech mu tak celkovo nejebe no
a aktivne si hladat brigadu/staz na bajkonure by mu mal prist uplne normalny a super napad
proste normalny vzdelany sebavedomy chlap s prehladom...
ja si radsej zozeniem toho vlciaka to bude asi lahsie
ideálne by bolo aby to bol pekný ryšavý chlap s charizmou, ktorá z neho bude sršať (keď dojdú ryšaví, tak beriem aj hnedovlasých no :/ )
aby mal dobrý hlas, lebo na veľa chlapov mi vadí hlas a ideálne aby bol nejaký taký väčší, hm ako to povedať, aby nemal toľko kg ako ja, ale mala som pocit, že je to CHLAP a nie mladší brat, neviem to popísať proste všade píšem a hovorím len o vnútorných vlastnostiach, čo je dlhý zoznam, tak výnimočne spomeniem aj vzhľad
a bol ryšavý
Ale zabilo ma @35 "mala by rada chlastanie v prírode, tour de šenk a podobne" DDD
Az na ten futbal to moja splna. Teda nechlasta denne ako ja, ale lubi si so mnou vypit, co jej pridava na krase
hlavne, aby som sa pri nej mohol citit bezprostredne a byt sam sebou. ked som stastny, tancujem, spievam si, robim rozne ksichty & stuff, zabavam seba a inych, a potrebujem pri sebe cloveka, pri ktorom mozem aktivovat tuto svoju stranku, pretoze inac som vcelku rezervovany, tichy a zadumany. vyzor nejak neriesim, paci sa mi mnoho typov zien od potetovanych, cistych, nizkych, vysokych, s dlhymi, kratkymi vlasmi, etc. ak sa vie obliect tak, ze sa mi to paci, je to velke plus
mne keby bola sympaticka a mala rovnake zaluby tak by to stacilo... a uz to je kua tazke najst
Všetko čo robí robí správne, je úžasný proste :happy:
.. vysoky nad 185cm, mierna atletická postava, na tváry si všímnem plnšie pery, lícne kosti, sexy pohľad, zdravý chrup , páči sa mi vkusný jednoduchý Casual ležerno-elegantný štýl = proste nie trápny swag ani hipsta a nie ani katalógový manekýn, nie prílišný metroš s vlnkou na hlave a depilujucimi si lýtkami ale zase ani nie zarastený drevorubač, vkusná svieža vôňa žiadny smrad a la chocolate axe ...
no a povahovo to by bolo strašne na dlho, preto hlavne aby prevažovali dobré vlastnosti nad zlými, očarila ma jeho charizma, prirodzený šarm, aby ma vedel rozosmiať, mal rád zvieratá, bol gavaliersky a chcelo sa mu dobýjať a neočakával že sa s ním vychrápem po týždni, nemusel by používať v každej druhej vete kkt, p***, je.. a pod. a tak klasicky nech nefajčí, neožiera sa, nehúli a pod. Nech budí dojem bezpečia, nech sa po jeho boku cítim ako žena nie ako jeho matka. V správnej miere drzý a romantický. Dobrý v bozkávaní, vášnivý typ. No tak to je ideál, také niečo neexistuje je mi to jasné takže nehádžte kameňom do mňa, randila som už s kadejakými .diametrálne odlišnými od tohto . TAK TICHO.
hlane by mal respektovat moju individualnu existenciu, nebrat mi moje nazory a pohlad na svet, mal by byt tolerantny a vnimavy, ale nemal by si nechat skakat po hlavne. v poslednej dobe ma laka predstava dobrodruzneho typu. chcem v tom kratkom zivote aj nieco zazit a kedze ja som skor domased, chcela by som muza, co by ma trosku do toho aj prinutil. a takeho, co by bol pre mna vyzva, ie takeho, co by mi hned padol k noham. asi tam stale treba nejake to napatie, ale co ja viem.