Chcem mať krásny malý tehličkový domček so zimnou záhradou neďaleko lesa na okraji dediny, ktorá je blízko veľkého mesta. Chcem mať takú malú vežičku, tam budem mať spálňu a chcem mať všade drevený vyrezávaný nábytok a vitrážové okná.... Nikdy to mať nebudem a tak mi postačí pekný byt v meste a takto si ho zariadim...
bude to ešte bolestivá cesta, ale to čo ma (nás) čaká na druhej strane, tie prenádherne "paláce" je nad očakávanie aj tých najsmelších, najfantastickejších snov čo máme...
a to je len bývanie a to ostatné ani nepíšem...
ja sa teším ako malé decko, vlastne šak sa aj tak cítim
Ja chcem domček čo nebude ani maly ani velky, taky akurat, a bude mat velikanske okna do zahrady. A nebude tam zbytočne vela nabytku a steny budu biele a na zemi parkety a všade veľa kvetov. A budem tam mat mačičku artura. A tak...
Domcek za dedinou pri lese, najlepsie na Sumiaci alebo kdekolvek na horehroni, a mohol by vyzerat ako ten hotel Spirit pri hl.st. v BA to by sa horehronci celkom divili ale vlastne postaci ked bude mat kruhove okna a zvnutra bude vyzerat tak moderno-rozpravkovo-farebne
ja chcem nejakú útulnú garsonku s bledožltými stenami,kde budem bývať len ja,budem mať po 2 kusy tanierov,misiek, pollitrových pohárov, príborov (2x nie preto,lebo budem čakať na mládenca mojich snov,ale keď bude jeden špinavý,aby som nemusela umývať),kuchyňu bohvieakú netreba,lebo variť neviem,jednu skriňu na oblečenie,zvyšok môžem mať pokojne v krabiciach,alebo pohádzané kade tade,ak to často používam ,asi by som chcela koberec,lebo mi býva zima na nohy,ale drevené parkety sú fajn.. ďalej jeden stôl,to bude taký pracovno jedálny,do postele plánujem investovať,lebo spánok je moje hobby,tak posteľ veľkú,aby som sa na nej sama mohla rozvaľovať a veľa vankúšov a pekné návlečky..
no a ak by som mala mládenca mojich snov,tak by sa mi do toho bytu nezmestil,hmm,smola. ale ak by len predsa bol,tak nejaký väčší,že ak sa pohádame,aby sme nemuseli byť v tesnej blízkosti a aby sa nemusel vysťahovať do kúpeľne.
a kvety asi mať nebudeme,lebo by zomreli,možno kaktusy,ak ho nebudem mať rada,tak aby sa večer napichol. ale inak budem milujúca žena a možno budem aj variť a starať sa o kvety.
Takže
Budem mať malý domček, jednoposchodový s vydlaždeným dvorom a garážou pre naše autá. Niečo lacné, nizkoenergetické, jednoduché.
A potom ooobrovský mezonetový byt, cez 120 metrov štvorcových, štýlovo a luxusne zariadený. No proste niečo na dobrý život.
Zatiaľ som uspokojená aj s tým čo mám, ale aj tohto sa dočkám určite.
Stredne veľký a hlavne praktický dom, blízko väčšieho mesta, s výhľadom na hory. Pekne by v ňom voňalo a bol by celý útulný.
V obývačke by som som chcela mať veľkánsku knižnicu (takú tu, ku ktorej je treba rebrík), veľkú pohodlnú sedačku na ktorej by sa super ležalo a aj spalo a veľké sťahovacie plátno, na ktorom by sme večer pozerali filmy (telku by sme nemali vôbec).
Pár okien by bolo spravených tak, aby sa v nich dalo sedieť a kochať sa výhľadom.
Plus mala by tam určite byť hosťovská izba, kam by som ochotne prichyľovala cestovateľov a ukazovala im, ako je u nás krásne.
ked je nieco skvelo zariadene tak je jedno ake je to velke, ale teda idealne si predstavujem byt v nejakom zaujimavom meste a v dajakej historickej/sockarskej casti nech to ma atmosferu jolo
predstava domu mi pride z nejakych dôvodov velmi depresivna, nechcem zit na jednom mieste cely zivot
Pekny velký dom, ktorý si štýlovo zariadim, budem mať upratovčku, britsku modru macku, psa (cinske plemeno) a bude to niekde vo veľkomeste, zahrada nemusi byť velka, ale musi tam byt bazenik a nejaka ta hojdacka
Alebo ked, tak bytík niekde ze uplne v centre mesta. Samozrejme ja si ho zas zariadim.
Mne by stačilo mať takú tú malebnú drevenú chatku na nejakom peknom mieste, na nejakej čistinke mimo všetkého diania mimo všetkých ľudí. Samozrejme tá chatka by bola jedna s tých eko. sebestačných tjst. na streche fotovoltaické články a solárne kolektory, studňa na pitnú vodu a na "špinavú vodu" podzemná filtračná jednotka s ktorej by ta filtrovaná voda išla napr. na polievanie záhrady a také veci kde sa dá použiť úžitková voda.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
a to je len bývanie a to ostatné ani nepíšem...
ja sa teším ako malé decko, vlastne šak sa aj tak cítim
heh, si zlatý, až ma uvidíš budeš na mňa neuveriteľne "zírať"....
no a ak by som mala mládenca mojich snov,tak by sa mi do toho bytu nezmestil,hmm,smola. ale ak by len predsa bol,tak nejaký väčší,že ak sa pohádame,aby sme nemuseli byť v tesnej blízkosti a aby sa nemusel vysťahovať do kúpeľne.
a kvety asi mať nebudeme,lebo by zomreli,možno kaktusy,ak ho nebudem mať rada,tak aby sa večer napichol. ale inak budem milujúca žena a možno budem aj variť a starať sa o kvety.
Budem mať malý domček, jednoposchodový s vydlaždeným dvorom a garážou pre naše autá. Niečo lacné, nizkoenergetické, jednoduché.
A potom ooobrovský mezonetový byt, cez 120 metrov štvorcových, štýlovo a luxusne zariadený. No proste niečo na dobrý život.
Zatiaľ som uspokojená aj s tým čo mám, ale aj tohto sa dočkám určite.
V obývačke by som som chcela mať veľkánsku knižnicu (takú tu, ku ktorej je treba rebrík), veľkú pohodlnú sedačku na ktorej by sa super ležalo a aj spalo a veľké sťahovacie plátno, na ktorom by sme večer pozerali filmy (telku by sme nemali vôbec).
Pár okien by bolo spravených tak, aby sa v nich dalo sedieť a kochať sa výhľadom.
Plus mala by tam určite byť hosťovská izba, kam by som ochotne prichyľovala cestovateľov a ukazovala im, ako je u nás krásne.
nech sa tam ale pomestia macky
ked je nieco skvelo zariadene tak je jedno ake je to velke, ale teda idealne si predstavujem byt v nejakom zaujimavom meste a v dajakej historickej/sockarskej casti nech to ma atmosferu jolo
predstava domu mi pride z nejakych dôvodov velmi depresivna, nechcem zit na jednom mieste cely zivot
Alebo potom chatrc niekde uplne v pici v lese s vlastnou zahradkou kde si budem vsetko pestovat a sliepkami a kravkou.
Alebo ked, tak bytík niekde ze uplne v centre mesta. Samozrejme ja si ho zas zariadim.
ak by to bolo s tým pravým tak aj v stane strede lesa