boli sme s priateľom spolu rok aj pol, medzitým sme sa raz rozišli.. pred pár mesiacmi sme sa rozišli už úplne, bolo tam strašne veľa faktorov.. Teraz už mám nový vzťah, no v poslednej dobe mi ten môj bývalý začal dáko behať po rozume, aj ked nie sme v ži
neprenášať svoje vlastnosti na neho len či sa potom moc nezalubiš do seba ked si uvedomíš a niekedy nepomože ani to nechápem načo človek ide do dalšieho vzťahu ked nie je vnutorne vyrovnany ešte ?
@peculiar nemyslela som to tak ved to že som ,,vytriezvela" ale po rozchode ho vidím v inom svetle, ja to neviem dobre vysvetliť.. že tam začali byť veci ktoré dosť vadili, preto sme sa rozišli, ale teraz po rozchode mi dáko začal chýbať alebo čo, ale viem že by to bolo zlé a bolo to také isté.. preto sa chcem ,,zbaviť" myšlienok na neho, ale očividne opakované pripomínanie si tých zlých vecí nezaberá
"až po chvíly si uvedomím ako som sa vlastne trápila, ako je to nefér voči mojemu súčastnému a aké je to vlastne nereálne.."
na tento pocit si musis zvyknut a uz to nebude prichadzat. myslim si, ze je to len nezvyk, lebo si teraz s inym clovekom. tiez mam obcas take tiky, ze by som sa k nemu vratila a rovnako som to mavala s byvalym este predtym. treba si pripomenut, preco to neslo.
podla mna je v tom pripade idealne nechat tie myslienky plynut, neanalyzovat ich. a tiez pomaha zdoverit sa s tym niekomu. mozno by ti nezainteresovany pohlad pomohol uvedomit si, preco nad nim stale tolko rozmyslas.
@topanocka presne ako príspevok nado mnou, som v inom vzťahu, ale ešte vo mne ostali ,,usídlené" zvyky z predchádzajúceho, zvyk na iný prístup a takto.. a pri počiatočných problémoch mi príde ten bývalý vzťah zas nie až tak hrozný, ale ked si predstavím aké to bolo naozaj nachvilu ma to prejde..len potom stačí zase dáka spomienka a už je to tu zas, a takto si dookola musím opakovať prečo sme sa vlastne rozišli
@hoperpohroma úplne presne.. je tu porovnanie dvoch vzťahov a tiež si dookola pri predstave znovudatia to dokopy ( pripomínam dookola, prečo to nešlo vlastne a aké to bolo, že to nevyšlo
@denafilth si s ním v kontakte? ak nie tak potom pomôže to ... odhalí ti aký je a nie akého ho vidíš ... vtedy si začneš vážiť hodnoty toho čo máš a čo je skutočné a nie to čo máš v hlave a čo je iné ako realita
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
hlavne ak s niekym zacnes byvat, tak velmi rychlo prichadza vytriezvenie
skus to brat tak, ze zjavne existuje dovod, preco nemozete byt spolu. inak by ste sa nerozisli.
na tento pocit si musis zvyknut a uz to nebude prichadzat. myslim si, ze je to len nezvyk, lebo si teraz s inym clovekom. tiez mam obcas take tiky, ze by som sa k nemu vratila a rovnako som to mavala s byvalym este predtym. treba si pripomenut, preco to neslo.