Rozmyslal som nad tym, ako si popri skole privyrobit. Nie je to lahke v dnesnej dobe, ved to iste dobre poznate. Az som raz natrafil na stranku » bux.to/?r=bumerko...
Ide o to, ze treba klikat na stranky. Za prvy mesaic som zarobil 1200
Funguje to len vtedy, ak mas pod sebou kopu aktivnych referalov.
Takze kazdy kto sa tam zaregistruje a chce aspon teoreticky nieco aj zarobit, davajte pozor!
Potrebujete najst dalsich aspon 20 ludi, co sa zaregistruju na vas referal link a budu AKTIVNE klikat na reklamne bannery. Obycajnym klikanim na reklamy bez toho, aby ste sa niekde doprosovali a spamovali diskusne fora, nikdy nezarobite ani na zmrzlinu.
ide o to aby nas nalakala a potom vdaka tomu zarabala lenze o tom sa dievca prefikane asi nezmienilo (neviem necital som prispevky) takze traposina : /
Bumerko - uz sa strapnujes a navyse KLAMES !!!!. Ked sa niekto chce zaregistrovat ako tvoj referal, tak to urobi (alebo presnejsie uz urobil) a ked nie, tak to moze urobit aj na hlavnej stranke bez tvojho referal linku.
ale ale chlanani... zarobit 50 tisic SK da sa aj zabavne al;e je to tazke. Poznate hru Track Mania? Taka extremna internetova hra s autami. Kazdy 3. mesiac je tam turnaj cez internet. Mozete vyhrat az 40 000. Neviem ci EUR alebo Dollarov, ale asi EUR lebo je to francuzka hra. A je to medzinarodne. Ale tam je Counter Strike a True Combat Elite. Aj tam su sutazi. Alebo Live For Speed a Need For Speed. Aj tam sa da vyhrat velmi vela.
Ahoj, ja som skúšala milión klikačiek (pár mesiacov) a preto si dovolím tvrdiť, že je to totálna hovadina, klikačkami nikdy NEZAROBÍŠ !!!! iba ak nejaké smeti 1,2, 3 ??? doláre za mesiac, či za ten čas klikania nestojí !!!! ...... neverila som iným, preto som to skúšala sama a nikdy viac! Teraz už asi pol roka skúšam MLM, tiež to nie je pre každého, lebo hneď nezarábaš, ale keď vydržíš, tak to ide . Pri tomto utčite vydržím !!! A chcem ešte určite skúšať propagáciu e.produkov cez ClickBank ...... nemá s tým niekto skúsenosti ? Pekný deň, Amputa.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
A MOZNO PENIAZE POJDU
a zatial len jedneho refferala
» bux.to/?r=rocknight...
» bux.to/?r=bumerko...
Takze kazdy kto sa tam zaregistruje a chce aspon teoreticky nieco aj zarobit, davajte pozor!
Potrebujete najst dalsich aspon 20 ludi, co sa zaregistruju na vas referal link a budu AKTIVNE klikat na reklamne bannery. Obycajnym klikanim na reklamy bez toho, aby ste sa niekde doprosovali a spamovali diskusne fora, nikdy nezarobite ani na zmrzlinu.
Potom vam poskytnem aj podporu
Efekt (ze nic nezarobi), ale bude ajtak rovnaky.
Akelkolvek otazky riesim cez postu