Chystám sa maturovať z chémie a chcela by som sa spýtať na najlepší spôsob, ako si nejako zorganizovať poznámky. Niečo mám v starých zošitoch, niečo v Zmaturuj, niečo v učebniciach, niečo v okopírovaných papieroch...Dnes som sa pokúsila dať do kopy jednu
Kazdy ma svoj vlastny styl... Ja som to robil tak, ze som si to prepisal podla danej temy... Ak bolo zadanie 1 napr PSP a uhlovodiky, tak som si to na pc prepisal z poznamok, doplnil knihou Zmaturuj a potom vytlacil...
Veď na seminári z chémie si budete prechádzať jednotlivé otázky. Ja som sa učil jednoducho z poznámok + som si robil zápisky toho, čo v poznámkach chýbalo na papier a ten prikladal k poznámka. A zďaleka som sa vyhol tej slávnej učebnici Zmaturuj.
Mal som jednu starú knihu o chémií gymnaziálneho rozsahu z čias hlbokého socializmu a v mnohých aspektoch bola výrazne lepšia než Zmaturuj.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Mal som jednu starú knihu o chémií gymnaziálneho rozsahu z čias hlbokého socializmu a v mnohých aspektoch bola výrazne lepšia než Zmaturuj.
veď sa volá "zmaturuj"... nie "zmaturuj na jednotku"...
to je príprava na vš, keď je pre teba dôležité skúšku hlavne UROBIŤ a na známke nezáleží