tá voda v záchode je tuším dokonca pitná, takže nie je dôvod, mať s tým nejaký problém, kým je teda fakt spláchnuté. dvojeurovka v mláke by bola špinavšia, než v záchode.
@9 no pockat ak sa rata ci mi daju peniaze na konkretnu vec tak ano, ale ze mi len tak strcia peniaze do ruky a ze chod si nieco kupit tak to iba mama nerobi ale otec a ta rodina ked pridem na Cyprus hej.
@azizi lebo autor je mentálne retardovaný a potrebuje svetu ukázať to že si nevážim peniaze ktoré mi dávajú rodičia
NIE, NELOVILA BY SOM DVOJEUROVKU V ZáCHODE, NEVážIM SI PENIAZE, NEMáM PROBLéM SI TO PRIZNAť TAK Už SA NA TO LáSKAVO VYJEB LEBO JE TO KAžDéHO OSOBNá VEC, AK TI SRDCE TAK PIšTí PO DVOCH EURáCH DAJ MI ADRESU A JA TI ICH POšLEM (ACH)
väčšinou si musim prachy odrobiť a si to sakra važim, lebo som k nim ťažko prišla. niežeby som trpela akymsi basic lack of money ale neutracam na gebuziny
Mam pevnu volu na tieto veci, aj ked sme chudobni na vsetko, co som chcel som si nasetril ..... na bicykel , na pocitac, na telku .... od 14tich sa nevyhybam ziadnej prilezitosti si zarobit... pokial na nic nesetrim, tak si uzivam. Momentalne setrim na auto.
@hluzar ja som vôbec nenapísal že zaostávaš ... ja si zas myslim že možno som si začal šetriť skoro ... možno zas niekto neuveri že mi tie peniaze fakt vydržia .. ja si zas myslim opak .. že my vydržia ... a dik za podporu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
ak som na wecku u nas doma tak by som ju asi vylovila, no pokial by som bola na wecku niekde inde tak ani za svet!!
no mama nie, len foter a potom este rodina ked pridem na Cyprus
Tak som to myslela... sakra zasa som sa zamotala
NIE, NELOVILA BY SOM DVOJEUROVKU V ZáCHODE, NEVážIM SI PENIAZE, NEMáM PROBLéM SI TO PRIZNAť TAK Už SA NA TO LáSKAVO VYJEB LEBO JE TO KAžDéHO OSOBNá VEC, AK TI SRDCE TAK PIšTí PO DVOCH EURáCH DAJ MI ADRESU A JA TI ICH POšLEM (ACH)
väčšinou si musim prachy odrobiť a si to sakra važim, lebo som k nim ťažko prišla. niežeby som trpela akymsi basic lack of money ale neutracam na gebuziny
a zdvihla by som ale keby to tam bolo čisté ale tak vlastne keby som mala rukavice.. v pohode
@minipohroma