Píšem, pretože som o nich premýšľal ale mám problém s tým otvoriť oko tak aby som ju tam vložil. Jednoducho je to reflex a vždy ho prižmúrim a bojím sa ho dotknúť :/ máte nejaké skúsenosti? Ako ste to vyriešili vy?
proste si musis zvyknut na ten dotyk a bodka,nič špeciálne nato nefunguje a neexistuje....otvoriš okolo a šošovku priložiš a ona sa pricucne (ja počujem taky zvuk jemný nwm ako to opísat,ako sa to pricucne) ....potom zavriem oko,pozem sa do všetkych stran a znova ho otvorím a vybavene....ale tak samozrejme zo začiatku tiež som sa s tým natrápil
Nijako to sa neda. Minule so mnou sestricka a dochtorka zapasili aby mi zmerali ocny tlak.. Museli ma drzat a otvarat mi oci vraj som horsi nez detsky pacient sosovku by som si nedal ani za svet.. Ani sa dotknut oka blee
zozaciatku mi to trvalo aj polhodinu nesadol mi ten sposob nasadzovania ako mi ukazovala doktorka, nasla som si vlastny teraz je to uz otazka par sekund kazde rano. zvyknes si na to.
na prvýkrát mi to hrozne dlho trvalo, ale potom som si v mysli povedala že udrž to viečko ved to nič neni a pohodke lavé oko: pravým prosterdníkom horne viečko, lavym dolne a na lavý ukazvák šošovka
fakt nechapem, preco ludom tak velmi vadi predstava dotykat sa oka ved na tom vobec nic nie je, kludne si tam dzubnem prst hocikedy alebo zeby boli moje oci uz imunne po tolkych rokoch sosovkarenia?
nuz palcom si potiahnem dolne a ukazovakom horne viecko, dolezite je pre mna mat vlhku sosovku a samozrejme spravne otocenu a pomaly ju prilozim jednym okrajom k rohovke a necham nech sa velmi pomaly pricucne dookola sama ja uz ked ju mam na prste vidim ci sa mi ju podari nasadit alebo nie...ale nie je to nic hrozne, uz je to pre mna ranna rutina
no a poznam aj takych machrov ktori si davaju sosovky bez zrkadla, to ani keby som ich nosila cely zivot tak nezvladnem...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
nuz palcom si potiahnem dolne a ukazovakom horne viecko, dolezite je pre mna mat vlhku sosovku a samozrejme spravne otocenu a pomaly ju prilozim jednym okrajom k rohovke a necham nech sa velmi pomaly pricucne dookola sama ja uz ked ju mam na prste vidim ci sa mi ju podari nasadit alebo nie...ale nie je to nic hrozne, uz je to pre mna ranna rutina
no a poznam aj takych machrov ktori si davaju sosovky bez zrkadla, to ani keby som ich nosila cely zivot tak nezvladnem...