Ako ste si vyberali strednú školu? Ja nad ňou rozmýšľam už vyše roka, už som deviatačka, ale furt neviem, kam ísť.. Mala som už asi štyri-krát vybranú školu a hovorila som si: To je tá pravá! Ale furt sa niečo pokazilo a môj výber niečo zmenilo.. Teraz sa
@creavnitvsemhda chcem školu s nejakým zameraním.. gympel nemá žiadne, je to len príprava na výšku.. ale bilingválne, tam sú aspoň tie jazyky.. nevravím že na normálnom gympli nie su, ale ved.. chapeme sa.. proste.. mna by asi najviac bavil ten cestovný ruch.. ale každý mi vraví že sa mi to vôbec neoplatí.. tak neviem no..
hmm podla mna farmaceuticky laborant ma vcelku vyznam.. na liekoch si clovek dokaze pekne krasne zarobit. a vysoka to si este podla mna behom strednej rozmyslis viackrat co by si chcela studovat. predsalen to su roky a to co je teraz aktualne nemusi byt aktualne o styri roky.
na cestovny ruch by som nechodil, nevidim v tom nejak extremnu perspektivu. gymnazium uz vobec nechod. jazyky su jedna vec ale gymnazium ti nic prakticke neda. podnikanie to sa vcelku da, vsade kde su peniaze , tam to funguje, vytvarnictvo to nechod ani nahodou ak nechces skoncit nezamestnana : )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Osobne kebyže volím teraz opäť,nadrbala by som sa na bilingválne aneb cestovný ruch. Ale asi to bilingválne...
a nechapem ako si nemozes vybrat strednu,ked uz mas vybratu vysoku...a stredne uplne rozdielne
učiteľstvo pre MŠ a vychovávateľstvo (by ma nebavilo)
pedagogické lýceum (nad týmto som rozmýšlala tiež veľmi dlho, ale práca by ma taká nebavila..)
sociálno - výchovný pracovník (asi by ma to moc nabavilo)
animátor voľného času (toto by ma bavilo, ale ževraj je to blbosť a stačí si spraviť na toto kurz)
na cestovny ruch by som nechodil, nevidim v tom nejak extremnu perspektivu. gymnazium uz vobec nechod. jazyky su jedna vec ale gymnazium ti nic prakticke neda. podnikanie to sa vcelku da, vsade kde su peniaze , tam to funguje, vytvarnictvo to nechod ani nahodou ak nechces skoncit nezamestnana : )
asi tak v skratke : D
najviac ma laka ten cestovny ruch, lenze niektori mi hovoria ze to nie je pre mna dobra volba, lebo mam same 1, ze mam na viac.... tak neviem no