For na temu vysokych skol tu uz bolo habadej, ale verim, ze moj pripad je trosku iny. Viac ako odporucanie tej-ktorej vysokej skoly by som vas chcela poziadat o nejake techniky ako sa jednoznacne vediet rozhodnut v dolezitych veciach, respektive takych, k
mam spoluziakov z feiky, ktori su napriklad teraz v japonsku a pracuju v jadrovych elektrarnach
a k tomu predvadzaniu, ono takto. da sa to trosku aj vo vedecky zameranych sferach. treba si uvedomit, co chces viac, ci uz z pohladu zaujmu/efektivity/aj akejsi vizie do buducna.
@n0win0u@laurikaaa ved ja FMUK- teda skolu nezvazujem. podavala som si jedinu jednu prihlasku a to na fyzu. len som chcela radu ako sa vysomarit z toho, aby som netrcala v labaku, ale mohla spolocensky v praci zit a nie v obmedzenom kruhu a este by bolo fajn, keby to bolo kreativne, lebo strasne nerada robim nieco, co mi niekto iny prikazuje - ibaze by ma vedel motivovat. najradsej proste si vymysliet sama...
@kikushenka mam ti ukazat fotky tych znamych co robia v jadrovych el. ? to nie je o tom, ako a kde robis, ale aka si. na to netreba navod, kazdy bude taky, aky chce byt. nikto nebude od teba aby si 24h denne bola v labaku ( jedine, ak by si to sama chcela )
mas poziadavky, ktore ti ale nikto nezaruci. jedine, ze by som ti ponukal pracu niekde v nejakej fyzikalnom ustave. nevies dopredu, ci to bude kreativne. ale kazdopadne osobne si myslim, ze vo fyzike sa bude dat viac "vyblaznit" ako v manazerstve + manazerov je uz tolko, ze zachvilku sa budu manazovat navzajom.
byvala spoluziacka vystudovala jadrovu fyziku ci co to, zije vo francuzsku, pise clanky,chodi na konferencie, celkom aj splna tvoje podmienky
moj nevlastny brat studuje chemiu, stale chodi na nejake konferencie do ameriky a nevyzera na to, ze by bol zajebny v labaku nonstop. ale aky odbor studuje netusim.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
fyzika a chemia sa da dost spojit
mam spoluziakov z feiky, ktori su napriklad teraz v japonsku a pracuju v jadrovych elektrarnach
a k tomu predvadzaniu, ono takto. da sa to trosku aj vo vedecky zameranych sferach. treba si uvedomit, co chces viac, ci uz z pohladu zaujmu/efektivity/aj akejsi vizie do buducna.
Určite kašli na manažment ako taký Na tvojom mieste by som si zvolila fyziku
mas poziadavky, ktore ti ale nikto nezaruci. jedine, ze by som ti ponukal pracu niekde v nejakej fyzikalnom ustave. nevies dopredu, ci to bude kreativne. ale kazdopadne osobne si myslim, ze vo fyzike sa bude dat viac "vyblaznit" ako v manazerstve + manazerov je uz tolko, ze zachvilku sa budu manazovat navzajom.
moj nevlastny brat studuje chemiu, stale chodi na nejake konferencie do ameriky a nevyzera na to, ze by bol zajebny v labaku nonstop. ale aky odbor studuje netusim.
vsetko sa da ked sa velmi chce podla mna.