Ahojte,
cez čo by sa dal vytvoriť e-shop? Je nejaký dobrý redakčný systém (editor)?
Aj ste sa o to pokúšali? Ak áno, cez čo? Boli ste spokojný alebo ste sa stretli s nejakými problémami - úskaliami?
Ďakujem.
ja uz od strednej pracujem v oblasti e-shopov, 2 roky som mal vlastny e-shop na zivnost, pracoval som v 4 e-shopoch, kde som mal na starosti komplet vsetko od uctovnictva, cez predaj, preberanie zasielok az po komunikaciu s distributormi a programovanim e-shopu, riesenie marketingu. Poviem ti to takto, ak chces predavat : sperky, parfumy, elektroniku, oblecenie tak to rovno zabudni, bez kapitalu na reklamu, SEO, zviditelnenie, kvalitny e-shop, nizku dopravu uz nemas sancu sa prebojovat, na slovensku je cez 8000 e-shopov a aby si natom bola ziskova (nezabudaj na dane, odvody do poistovni, DPH, svoj zisk, naklady e-shopu, reklamacne straty), tak potrebujes neskutocne dobry napad nato, co budes predavat. Jedina realna moznost podla mna ako je zarobit, je mat kapital par tisic euro a nakupit najziadanejsi tovar z ciny (alibaba, aliexpress) aby si ho tu mala hned skladom a ten predavat aj s 200-400% marzou (ziskom). Ak mas v plane kupovat od cz/svk distributora, tak natom budes mat marze od 1-10% (aby si pretlacila konkurcencne ceny). A to sa vobec v malom objeme neoplati.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
» www.epodnikanie.sk/podnikanie/najl...
E-shop system: Magento, Joomla shop, wordpress shop, Opencart, Zencart