Zaujíma ma najmä právnická stránka veci. Spravenie webovej stránky a rozposielanie objednávok ľuďom poštou sa mi totiž zdá príliš jednoduché. Musím byť živnostník? Ako to funguje z odvádzaním daní?
Jednoduche to nieje, potrebujes mat dodavatela, ludi co vybavuju objednavky a pod. Eshop si mozes vytvorit cez dostupne open sourcove riesenia alebo si zakupit profesionalny, ale pocitaj s cenou 3000€ a viac.
@chrumkar neprehanaj.. napriklad najvacsia web dizajnerska firma v nitre robi eshopy uz od 1000 eciek.. za 3000 eciek sa samozrejme da postavit eshop, ale pre bezneho podnikatela je takato investicia zbytocna...
@chrumkar krea.sk (to je ta nr firma) a mozes si dat spravit eshop neviem kde si si daval robit eshop, ale 3000 eur je uz troska prestrelena cena (samozrejme zavisi od funkcionality).. Aj ja som videl firmy co robili loga za 50 000sk, no daju sa spravit aj za 10 000sk a neubudne im na kvalite...
@tommyhot ja som nerobil eshop len dizajn som potreboval na jeden vlastny web, jednu stranku, max 3h prace a co som oslovil par ludi tak pytali za to okolo 400€ a popritom vacsina z nich nemala ani zivnost a robili to nacierno, tak to ma pekne nasralo
@chrumkar za 3 hodiny na eshop dizajn nenakreslis ani ked sa postavis na hlavu predchadza tomu analyza a samozrejme najskor musis dostat nejaky napad.. je to podstatne dlhsi proces ako 3 hodiny.. eshop dizajn za 400 eciek je uplne adekvatna cena, samozrejme nie od ludi co nemaju ani zivnost
Veľmi dobrý eshop dostaneš už od cca 64 EUR/ročne, pričom máš zabezpečenú plnú funkcionalitu (všetky moduly vrátane platby kartou) od samého začiatku kde pridávajú v rámci ceny nové funkcie. Je to moderný systém, kde zákazníci môžu pozerať a objednávať produkty aj na tabletoch alebo mobiloch. Taktiež Ťa vedia premigrovať už z iného eshopu . Vyskúšať si to môžeš aj zdarma na www.clickeshop.sk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
a musíš byť živnostník
» www.porada.sk/f99-zivnostensk...
» www.porada.sk/f91-zakon-o-dan...
» www.porada.sk/f92-zakon-o-uct...
» www.porada.sk/f97-obchodny-za...
a nakoniec » www.porada.sk/search.php?sear...