Čaute tak by ma zaujímalo ako si mladý ľudia zarábajú ? pracujete už alebo popri škole máte nejakú brigádu ? ak áno tak akú ? Ja popri práci hrávam ruletu ... môžete si pozrieť môj blog a zistiť či sa mi darí...
vždy som mala nejakú brigádu + projekty pomimo.
teraz mám prácu na HPP a k tomu aj projekty pomimo furt. a k tomu m iešte pribudne posledný semester školy a konečne príde ten čas, keď derrick nebude chlastať!
@milgamman asi najtrapnejšie su komentáre čo sa týka gramatiky aj keď je celkom v poriadku ... ano chybaju mi dlžne ... pri rychlom pisani sa nejako neobťažujem ich pisať a už nie tuto kde je väčšina ľudi polodementna ... a skôr by si mohol seba učiť sa pozri ako pišeš ..
@borovy hej to poznám ja tiež makam veď sme na slovensku a tu buď makaš a maš malo alebo nerobiš nič a maš ešte menej ak niesi rómka ešte že ta ruleta mi celkom ide
Makám počas víkendov v miestnom "šenku" , ako to tu domáci nazývajú A ak to tak pôjde s financiami ďalej, tak zrejme škola bude musieť ísť na čas bokom :/
Ze "aspon ruleta mi ide " ....ty si strasne naivny ak si myslis ze to dlhodobo das ziskove....mozes aj 3 mesiace byt kazdy den v pluse a pride jeden den a setko prehras to ti zarucujem ....a ten den príde je to otázka casu
Ja som to v poslednej dobe diverzifikoval doteraz som robil v poisťovni a hypocentre lenže poisťovni a hypu sa venujem 3 dni v tyždni a ďalšie 3-4dni sa venujem jazdeniu v jednej firme a má to výhody, že sa zaúčam do podnikania a vedenia firmy... a koniec koncov za jazdenie mam 1000+ za poistky min. 500+ a za hypo cca. 700+ čiže dá sa a robím čo ma baví len je to časovo a fyzicky náročné
Brigadu mam furt vkuse od strnastich a od osemnastich je to uz viac robota nez brigada. Zarobim uplne hovno ale do toho som zlatokopka tak si zijem na vysokej nohe lebo mi frajer vsetko kupuje
pracujem na aktivačnom + som robil brigádu no to nie je všetko závidím ludom ktorý sú prácháči a nemusia nič robiť a majú hrbu peňazí aj ja by som chcel žiť takto nudný život ako králj
Robím prácu ktorú nikto nechce za plat ktorý každý závidí Je dosť únavná fyzicky aj psychicky. Nezarábam veľa, ale kto si to nevyskúšal si myslí že za takú prácu je to 2-3x viac ako je bežné na slovensku No keď zoberú nového a vyskúša si to tak veľmi rýchlo zdrhá
bola brigáda, aktuálne sa venujem startupu z oblasti globálneho nákupu - predaja tovaru a služieb, takže ambície sú trochu vyššie ako pre niekoho robiť za peniaze čo ma nebude naplno baviť a najlepšie, že okolo či už v st. akcelerátore sú ambiciózny ľudia a nie len taký čo hovoria, toto sa nedá, toto tiež nie, tamto sa mi nechce ale ak by mi niekto teraz ponúkol 100000€ tak ich zoberiem...
Chodím 10x do mesiaca do práce aby som mal istý príjem. A k tomu mám vlastné podnikanie. Pracujem so zvieratkami a vyrábam veci pre zvieratká. Ešte sa mi nestalo že by som ľutoval to čo robím. Je strašnou výhodou že ťa zvieratá nemajú čím nahnevať. som rád že nerozprávajú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
teraz mám prácu na HPP a k tomu aj projekty pomimo furt. a k tomu m iešte pribudne posledný semester školy a konečne príde ten čas, keď derrick nebude chlastať!
ale inak v herni nerobíš nič a zarabaš, myslím tam tie krupierky..naozaj to tak je naozaj
Mam dve brigady a stipko za znamky tak je mi fajň