rada hm pekne a stou dizlexiou si zvykaj tu ta skritizuju vzdy aj mna krytyzovali ...este v starych nickoch ako mazzo1 alebo onlyyourlove a teras ma nik neskritizoval to co normal budem plakat
ano poznam take baby vacsinou maju 18-22 rokov...poznam babu co robila rok v Rakusku kurvu a teraz si zije v pohode a studuje na vysokej...heh ale mna skor zaujimaju kurvy co daju zadarmo
Tak za 1.: Kurva je zamestnanie Keď sa baba vyspí s viacerými chlapmi, tak to robí pre radosť (alebo kvôli duševnej poruche)...chlap, ktorý pretiahne každú sukňu je normálny, tak prečo tie rozdiely? Veď žijeme v civilizovanom emancipovanom svete
A za 2.: Vezmime do úvahy, s koľkými chlapmi spávame len tak...a mnohí si to ani nezaslúžia...tak prečo si za to nenechať zaplatiť? Príjemné s užitočným...ale ako bolo spomenuté, treba na to asi mať nervy a brať veci profesionálne
od zaciatku chlap ktory pretiahol najviac zien bol macher...a zena co mala viac chlapov je kur.va..ja mam sex rada..neviem s kolkimy chlapmi som spala...ale to neznamena se tou kur.vou naozaj som...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
a postupom casu ju to moze dobre psychicky dojebat
su devy ktore maju zlaudok a ktore nie. ak nemas zaludok ako si napisala tak si najdi nejaku normlanu pracu (letaky, obchod atd).
A za 2.: Vezmime do úvahy, s koľkými chlapmi spávame len tak...a mnohí si to ani nezaslúžia...tak prečo si za to nenechať zaplatiť? Príjemné s užitočným...ale ako bolo spomenuté, treba na to asi mať nervy a brať veci profesionálne