ty ako 14 ročný sa nikde oficiálne zamestnať nemôžeš...môžeš si privyrobiť maximálne tak, že, dajme tomu, sa s niekým (v rodine, u kamarátov? ) dohodneš, že im budeš s niečím pomáhať, a za to ti dajú peniaze...alebo ti niekto vybaví, že na jeho meno napíše brigádu a ty budeš chodiť povedzme letáky roznášať a potom dostaneš peniaze...ale rýchlo si zarobiť v tomto veku ešte nie je celkom reálne...
Hlavne sa pytaj hocikoho určite si niečo najdeš a poradim ti kup si notebook zide sa ti viac, kludne aj cez nejaky internetovy baraz (bazos), najdes tam aj notebooky na hry kludne za 200 eur, opytaj sa niekoho starsieho nech ti pomoze s vyberom a tak aby ta neoklamali, najdu sa tam aj normalni obchodnici.
PS: keby som bol moc moc bohaty tak by som ti ho kupil lebo mam rad ludi, ktori si chcu niečo kupit a zarobia si na to sami alebo aspon si chcu zarobit
zo začiatku pár centov denne, ale keď to nebudeš flákať
ale poctivo klikať, prenajímať refferalov a upgradovať profil, budeš zarábať aj 50 € denne. Skús možno ešte nejaké klikačky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
PS: keby som bol moc moc bohaty tak by som ti ho kupil lebo mam rad ludi, ktori si chcu niečo kupit a zarobia si na to sami alebo aspon si chcu zarobit
» www.neobux.com/?rh=4D6174656A4... 0,01€ za klik cca. 25 reklám
» www.corebux.com/?r=911597230...
0,05 € za klik cca. 10 reklám
» www.pokorunce.cz?ref=1d2707bf782615acf2c66cd564616301
1 kč za klik cca. 5 reklám
zo začiatku pár centov denne, ale keď to nebudeš flákať
ale poctivo klikať, prenajímať refferalov a upgradovať profil, budeš zarábať aj 50 € denne. Skús možno ešte nejaké klikačky.