Nechcem nejak odrádzať alebo čo, ale ak ti na to rodičia nechcú dať, si si istá, že ťa pustia, ak si to aj zaplatíš sama?
No a k veci legálne nijak. Záleží na tom, za akú dobu potrebuješ tie peniaze zarobiť a o akú vysokú sumu ide. Buď sa môžeš dohodnúť so známymi/rodinou, že im s niečím budeš pomáhať a oni ti za to dajú nejaké všimné. Iná možnosť je napr. roznášť letáky, ale keďže máš len 14, papierovo by to muselo byť napísané na niekoho iného. Alebo, ak máš niečo cennejšie, čo by ti nechýbalo, tak sa poraď s rodičmi, či to môžeš predať.
@darkestangel pustili by ma keby že si sto zaplatím určite by mi menšiu čiastku prispeli. Je to dosť Vysoká suma presnejšie okolo 300 € a presnejšie údaje neviem ešte to nieje oficiálne ale malo by sa ísť v Máji alebo v Júni ale ešte to nieje presné.
A keby si skúsil/a napísať, čo také vieš robiť,
prípadne za akú činnosť už máš zarobené peniaze,
možno by nám to troška pomohlo, každá/ý máme
nejakých známych, nech je to hoci aj len pomoc
v záhrade za domom alebo vo firme niečo uložiť,
preniesť, vyhádzať, ...
alebo už máš a netreba?
@vymyslinick
No tak určite by som vedela vypomáhať väčšinou všade som celkom pracovitá.
Naposledy som strážila známej dcéru a pomáhala sa jej učiť keďže sa zle učila a nevedela sa sústrediť a hlavne dopracovať k učeniu lebo jej mama chodila neskoršie domov, teraz sa nepýtala na vypomáhanie a keďže som v 9. ročníku tak by som nemohla sa len s ňou učiť musela by som sa aj ja pripravovať na rôzne písomky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
No a k veci legálne nijak. Záleží na tom, za akú dobu potrebuješ tie peniaze zarobiť a o akú vysokú sumu ide. Buď sa môžeš dohodnúť so známymi/rodinou, že im s niečím budeš pomáhať a oni ti za to dajú nejaké všimné. Iná možnosť je napr. roznášť letáky, ale keďže máš len 14, papierovo by to muselo byť napísané na niekoho iného. Alebo, ak máš niečo cennejšie, čo by ti nechýbalo, tak sa poraď s rodičmi, či to môžeš predať.
-Ďakujem za radu
A keby si skúsil/a napísať, čo také vieš robiť,
prípadne za akú činnosť už máš zarobené peniaze,
možno by nám to troška pomohlo, každá/ý máme
nejakých známych, nech je to hoci aj len pomoc
v záhrade za domom alebo vo firme niečo uložiť,
preniesť, vyhádzať, ...
alebo už máš a netreba?
Ide sa do Londýna na týždeň
No tak určite by som vedela vypomáhať väčšinou všade som celkom pracovitá.
Naposledy som strážila známej dcéru a pomáhala sa jej učiť keďže sa zle učila a nevedela sa sústrediť a hlavne dopracovať k učeniu lebo jej mama chodila neskoršie domov, teraz sa nepýtala na vypomáhanie a keďže som v 9. ročníku tak by som nemohla sa len s ňou učiť musela by som sa aj ja pripravovať na rôzne písomky.