zdravim
zajtra idem kupovat notas a tak sa pytam
ako skresat cenu, teda dat dole 30 eur? (z 330 na 30)
absolutne v tomto nemam prax a tak sa pytam vas, co mate skusenosti
napadlo ma pytat sa zaludne otazky a potom povedat nieco ako "noo, ale za toto trist
Ak to berieš z obchodu, tak nevidím dôvod aby ti niečo zľavovali. Prípadne si zožeň niekoho kto podniká, nech si to dá na náklady firmy, spraví si odpočet DPH a tebe vráti tú DPHčku
preto si prenho idem osobne a vsetko preverim
este je dokonca v zaruke a pouzivany len v kancelarii...pomer cena co som pozeral tak je velmi dobry, az mi je divne ze je tak lacno (ale zasa ak do toho nevidi preco ho nezobrat tak lacno, ze :-S )
ok..ale asi ťa pošlú doprdele,lebo majú na tom svoj zisk..prečo by ti ho mali dať lacnejšie? skús tak ako si napísal v @11 a keď nie, tak si ho vezmi aj tak keď ho chceš..za pokus nedáš nič.
skus dat absurdne nizku cenu ze si na tom zle a ze ti ten ntb treba za 250 napr a potom dejak vyjednavaj samozrejme by ti to tak dole zdravy clovek nedla a potom povedz ze sa uspokojis aj s 300
"pýtaš 330 a ja mám sebou 270€ na ruke. Berieš teraz hneď bez rečí a kokotín okolo, alebo potrebuješ scénické tance? dobre chceš 300€ tak idem do bankomatu, ale ani cent navyše"
kur tomu, že som takto kúpil auto za 400€ za ktoré pýtali 850
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
no ak ho nejdes kupovat k vietnamcom na trh tak asi nijak
jedine, ze ta pozna, moze ti dat nejaku zlavu, ale inak tazko
je zrepasovaný? lebo ak ho predáva za takú cenu tak musí byť aspoň 3 roky starý
este je dokonca v zaruke a pouzivany len v kancelarii...pomer cena co som pozeral tak je velmi dobry, az mi je divne ze je tak lacno (ale zasa ak do toho nevidi preco ho nezobrat tak lacno, ze :-S )
@6 si robis srandu
ok..ale asi ťa pošlú doprdele,lebo majú na tom svoj zisk..prečo by ti ho mali dať lacnejšie? skús tak ako si napísal v @11 a keď nie, tak si ho vezmi aj tak keď ho chceš..za pokus nedáš nič.
ja to robím štýlom-
"pýtaš 330 a ja mám sebou 270€ na ruke. Berieš teraz hneď bez rečí a kokotín okolo, alebo potrebuješ scénické tance? dobre chceš 300€ tak idem do bankomatu, ale ani cent navyše"
kur tomu, že som takto kúpil auto za 400€ za ktoré pýtali 850