napr. na koncerte povies, ze mas 14, otca mafiana, infekcnu koznu chorobu, nedas ziaden kontakt, ides domov presne opacnym smerom a pred tyzdnom si prekonala mononukleozu....
ja som to urobila tak že na otázku prečo nemôžme byť spolu som mu odpovedala lebo na to aby sme mohli byť spolu by som ťa musela mať radšej ako kamoša..
normalne povedz nie. ked udas dovody, bude sa ich snazit odstranit, ak to mysli vazne a zalezi mu na tom... aspon ja mam taku skusenost. nerobi si potom chudak zbytocne nadeje a nestraca cas niecim, co nikam nevedie
úprimne..jednoducho že je to veľmi pekné a milé, že o teba javí záujem, ale bohužiaľ z tvojej strany takéto city neexistujú a tým to ukončiť, nech by potom vypisoval, či hovoril čokoľvek, jednoducho ignoruj, rpestrihnúť kontakty, aby sa dal dokopy a našiel si novú obeť
Ak ťa má skutočne rád a ty ho pošleš do kelu, tak mu ublížiš aj keby si mu to poslala napísané na koláči v tvare srdca so slovami, že by vám to spolu neklapalo a on má na viac ako si ty, pretože odmietnutie bolí vždy či už je úprimné alebo nie. Asi som ti nepomohla, no vážne sa nedá bez bolesti rozísť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
To je uplna kravina a ked nema dotycny IQ izbovej teploty tak si bude mysliet, ze ho dokonca uraza vysmievas sa mu
...Normalne mu slusne povedz, ze tuto jeho cesta nevedie, nech si najde iny objekt svojich tuzob...
Normalne, bez emocii.
Tak to bude najlepsejsie
Nabuduce sa uz zastavim, a neham sa pozvat na kavej asi
... Jak vravis
čo znamenalo že sa začal nado mnou naklaňať a chel ma bozkavať a že ma chce a takto
a ja mu že " sorry...no ja vieš ja som kus viacej na baby...fakt sorry" Ale dal mi pokoj.
Osvedčené a nemožem povedať že to z polky nie je pravda,čiže som ani neklamala
Ak ťa má skutočne rád a ty ho pošleš do kelu, tak mu ublížiš aj keby si mu to poslala napísané na koláči v tvare srdca so slovami, že by vám to spolu neklapalo a on má na viac ako si ty, pretože odmietnutie bolí vždy či už je úprimné alebo nie. Asi som ti nepomohla, no vážne sa nedá bez bolesti rozísť.