Stáva sa to stále, ste niekde napr. na zábave a neustále sa prihovárajú chlapci ktorí sa chcú zoznámiť, no často aj niečo viac. Aká je najlepšia taktika ako sa ich slušne zbaviť ?
v poslednom čase mám šťastie na imbecilov, naposledy som sa jedného zbavila až keď som mu pred jeho kamarátmi na návrhy odpovedala "sorry ale špaky nefačím"
Ale ak sú slušní chlapci, tak pochopia ak im povieš "čakám tu na priateľa"
slušne sa nedá najprv sa snažím.... ale väčšinou to je tak že keď človek pekne slušne ho domietne tak si myslí že aj tak má šancu....a keď sa mi niekto vtiera a nebodaj mi vnucuje svoju spoločnosť tak už jednoducho vybuchnem a buď odíddem alebo ho pošlem kade lahšie....
jj tak.. ked si slusna tak si mysli ze je to preto lebo ho chces.. vzdy som sa najprv snazila poslat chalanov dpc slusne, ale kedze NIKDY to nezabralo lebo mam extremne stastie na dickheadov, bolo to treba trochu tvrdsie
môj spôsob bol trochu ráznejší.... on mi povedal: "ľúbim ťa" (aj ked ma sotva mohol, lebo sme sa stretli len par krat na ulici) a ja na to: "sorry ale ja teba nie. pochop že niesi môj typ a nechcem byť s tebou. sme kamarati a to je cele" nezabralo to, ale vyhybam sa mu z času na čas
Nikdy so slušne neodmietla chalana Väčšinou pôsobím na všetkých aj tak povrchne A nemám to síce ako záľubu, ale stáva sa mi, že často zrážam mužské ego
ja ich vraj odmietam privelmi tvrdo :/ neviem...ale ked jednoducho nemam zaujem tak nemam zaujem. kamaratkyma uz tak poznaju a kolkokrat som bola ja ta co som posiella doprdele aj ich napadnikov. ale tak zase ked je chlapec slusny tak sa snazim nebyt hnusna
ja vam neviem. Ja vzdy nejak nadviazem konverzaciu a z toho narovinu vidim, ze ci to ma vyznam, alebo nie. Proste uz ton prvej vety ti vie povedat, ze: "stop, toto ne". A vlastne bez ocneho kontaktu vopred je to uplna kokotina, ved uz tam vidis, ci to ma vyznam. Tvarit sa, ze ju nezaujimas je vec prva, vidiet, ze to tak nieje, je vec druha (aj ked popravde vekom uz ani nemam zaujem riesit zensku, co sa snazi tvarit, ze ma nevidi, nebavi ma to tak). Zena ma vyslovene poslala dopice, ked som ju oslovil mozno tak tolkokrat, kolko mam prstov na jednej ruke. A to ja som debil, ja sa prihovaram hocikomu hocijako
no., väčšinou keď slušne naznačím nech mi dajú pokoj a nezaberie to tak si sadnem za stôl, položím si na neho hlavu a zavriem oči. Vtedy drvivá väčšina už pochopí.
ja som poväčšine času použila : tak na túto tému nemienim s tebou diskutovať, pretože s globálneho hľadiska je to len bazírovanie na báze humánneho aspektu....ked toto povieš nejakemu chalanovi koniec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
A čo tak "Mám priateľa"?
Ale keby nevadilo utekaj
Ale ak sú slušní chlapci, tak pochopia ak im povieš "čakám tu na priateľa"
Ale dá sa to, len trošku odvahy, čím neskor tym horšie
jj tak.. ked si slusna tak si mysli ze je to preto lebo ho chces.. vzdy som sa najprv snazila poslat chalanov dpc slusne, ale kedze NIKDY to nezabralo lebo mam extremne stastie na dickheadov, bolo to treba trochu tvrdsie
Baby velakrat trafate uplne nechapavych kokotov?