heh napr u mojho kamarata sa neda zistit ci sa mu niekto paci on je ku kazdej holke hrozne dobry a mily a najprv som pozerala ze to coo??? a le ptm som zistila ze tak sa chova ku kazdej
omg baby baby ...miesto toho ze stale kukate na chalana a zistujete ci sa mu pacite alebo nie tak k tomu tolko ze on je na tom rovnako....a proste ked mu das najavo ze on sa ti paci tak on pojde dalej ...
neviem fakt poradit nejako ,kazdy je iny kazdy sa inak chova , inakprejavuje to sa neda specifikovat tu par slovami
Pri pohlade na teba mu z kutiku ust odkvapne obrovska nazelenala slina, ktora pri dopade na zem zacne okamzite leptat povrch podlahy ( je jedno ci je z dreva alebo kamena ) a v ociach mu urcite zbadas, taky zvlastny lesk a iskru, akoby cely den zvaral bez ochranneho krytu...
ako to ze to nevies ved to musis zistit hned ak je ktebe mili kuka po tebe nenapadne sa k tebe dostava alebo ja neviem co este take napr. na diskoteke pride po teba tancovat alebo ak ti prezvana pise
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ale nie jejda, ved si vsimaj ako sa k tebe chova, gesta, mimika, ako sa na teba pozera...
neviem fakt poradit nejako ,kazdy je iny kazdy sa inak chova , inakprejavuje to sa neda specifikovat tu par slovami
Dufam, ze som na nic nezabudol ...
hodi sa pod auto
Nespoznáva sa tak iba to, že je fekalista?
@0
Inak ako sa vraví, keď sa chalanovi páčiš tak po tebe hádže očkom ... A hlavne keď je malomocný