Ako spravím aby mi obrázky a pesničky neukladalo ako odkazy?
Proste vždy, keď si chcem stiahnuť nejakú pesničku alebo obrázok dam uložiť ale uloží mi to len ako odkaz.. obrázky som sa naučila sťahovať tak že obnovím stránku no pesničky mi nejdú zo žiadnej stránky... Help..
ak myslíš sťahovať do PC/NB tak tam, kde máš možnosť pri sťahovaní zmeniť názov máš ešte jednu lištu, kde môžeš zmeniť formát...a asi to máš nastavené na odkazy...tak to len prehoď do formátu, ktorý podporuje tvoj prehrávač a máš to
tak napríklad na www.mp3zone.sk kliknem na to stiahnuť mp3 pravým tlačidlom dám uložiť odkaz ako sa mi zobrazí ta tabulka že kam to chcem uložiť vyberem si a dám uložiť... a ono mi to uloží len ako odkaz..
@iwushaaa no tak to urob tak, ako ti hovorím....klikni na stiahnutie>daj uložiť>máš tu ceduľku> na tej ceduľke máš možnosť zmeny názvu > a pod tým je taká mini lišta na ktorú klikneš a vyskočia ti formáty...napr. .jpg .avi atď... ty si vyberieš .avi a máš to.. (teda, ak tvoj prehrávač prehráva .avi ale myslím, že by mal.. ! )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
na stahovanie pesniciek pouzivas co za stranku?