napríklad v skicári by si to urobila tak, že by si si otvorila prvú fotku, zmenšila ju, dala, kam potrebuješ, natiahla ďalšiu, zmenšila, premiestnila, atď.
@mielikki ty si jedna z tých, ktoré ak ptorebujú zmenšiť 100 fotiek, tak ich zmenšujú po jednej v skicári? pretože skicár je najjednoduchšia aplikácia?
@viollin nastav si všetky obrazky do rovnakej veľkosti.. a potom ich vkladaj do skicara, daš tam obrazok, posuniešo ho nakraj.. daš tam ďalši obrazok, posunieš ho vedľa prveho... ďalši vedľa druheho, ďalši pod prvy a tak ďalej..
no ja by som si každu osobitne otvoril v skicári, celú označil, skopiroval a do jedneho prazdneho obrazka v novom okne prilepil každy obrazok a zmenšoval ho a ukladal vedľa seba.... je to pomale a zložite, ale sťahovať kôli tomu nejaky editor? tak toto niee
@viollin daj si všetky tie obrazky do jednej zložky, jeden daj otvoriť v Microsoft Office Picture Manager (ak maš XP) a potom Zobraziť - miniatury... potom označ všetky obrazky naraz (ctrl+a) alebo drž ctrl a klikaj na obrazky ktore chceš označiť a potom daj na hornej lište Upraviť obrázky a daj Zmeniť veľkosť... potom nastav rozlišenie a maš všetky v rovnakej veľkosti aspoň... ďalej už ich len nahadžeš vedľa seba, jak pišu hore
tak ale dačo podobne tam musiš mať, nejaky zakladny program od MS... proste dvakrat klikni na obrazok a v dačom ti to otvori a niečo podobne by tam malo byť... inač nepomôžem... ešte môžem vysvetliť ako zahodiť Vistu a dať si tam (oveľa lepši) XP ale to je na veeeeľmi dlho.. takže radšej nech poradi dakto s vistou
@tikalok v živote som toľko fotiek zmenšiť nepotrebovala
Ale v tom prípade by som prišla na to, ako by to šlo inde...
Myslela som to tak, že ak to viem celkom v pohode v jednom programe, tak načo budem zháňať iný, len aby názov použitého programu pôsobil "profesionálnejšie"
@23 nejde o to, aby názov použitého programu nejako pôsobil, ale aby sa zjednodušila práca. samozrejme, každému, čo je jeho, takže pre niekoho zjednodušenie práce predstavuje vyhľadanie vhodnejšieho nástroja, s ktorým je práca jednoduchšia a niekomu zase bude práca s horším nástrojom trvať kratšie, ako hľadanie vhodnejšieho nástroja.. je to individuálne..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
To spravíš aj vo Worde..
no ja by som si každu osobitne otvoril v skicári, celú označil, skopiroval a do jedneho prazdneho obrazka v novom okne prilepil každy obrazok a zmenšoval ho a ukladal vedľa seba.... je to pomale a zložite, ale sťahovať kôli tomu nejaky editor? tak toto niee
a k teme: ja by som to robila asi v coreli. ale da sa to hocikde (ako uz bolo povedanapisane)
@strejdabob lebo ludia sú prasiatka a takto je väčšia šanca že na to niekto klikne čiže aj väčšia šanca že dostanem nejakú odpoveď
...microsoft office picture manager?(ja mám vistu,nemám xp)
tak ale dačo podobne tam musiš mať, nejaky zakladny program od MS... proste dvakrat klikni na obrazok a v dačom ti to otvori a niečo podobne by tam malo byť... inač nepomôžem... ešte môžem vysvetliť ako zahodiť Vistu a dať si tam (oveľa lepši) XP ale to je na veeeeľmi dlho.. takže radšej nech poradi dakto s vistou
si nehaj kľudne xp, mne vista celkom vyhovuje
budem vedieť nabuduce čo robiť, keď budem chcieť nalakať ľudi do nejakej mojej zmysluplnej temy
oukeeej, tak potom neporadim verim, že XP by vyhovovalo viac
Ale v tom prípade by som prišla na to, ako by to šlo inde...
Myslela som to tak, že ak to viem celkom v pohode v jednom programe, tak načo budem zháňať iný, len aby názov použitého programu pôsobil "profesionálnejšie"