Viem ze je toho uz cely internet no stale neviem ci sa mi viac oplati robit cele/polovicne atd. Doteraz som to vzdy robila s nohami zastrcenymi pod gaucon a ruky za hlavou, teda tie cele, a aj ma po tom bolelo brusne svalstvo, vsetko ako malo byt. Lenze s
@method znama mala cca 90 kg, dala sa na brusaky + beh. Spravila ich najprv 100 denne, neskor pridavala. Teraz po roku ma 50. Nevrav ze sa z toho aspon trochu neschudne. Samozrejme aj strava ale to uz je poriesene.
@iben bez toho behu by známa schudla minimum a určite i upravila jedálníček. Z brušákov nedáš dostatočný výdaj energie na to aby si začala výraznejšie chudnúť čiže ty tam tým brušákom pripisuješ zbytočne veľké zásluhy. Ale tak hej, trochu z toho určite schudla, tak isto ako trochu chudneš z akejkoľvek fyzickej námahy, hoc i chôdze.
@iben sám tam píšeš že beh plus vrusaky, chudla z behu a chcel by som vidieť človeka vo vôbec necvocil a hneď na prvý šup spravil 100 brusakov však by ju krce dorazili
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Dosť dobrý článok hovoriaci o najčastejších chybách pri robení brušákov.
» radovangergel.blog.sme.sk/c/316745/Pravda...
! ! ! ! ! ! !