@pajon DC ? p2p su aj torrenty ak ja viem a ak ide len o to SOFTY vyuzivajuce P2P tak azureus je na torrenty takze nechapem a vyuziva to p2p ale to je fuk odveci a hlupa anketa..
Chyba ma tym mozno zaplatim paypalom alebo inym systemom a doje mi odkaz na mail na stiahnutie Ae myslim, ze som prilic naivny. Osobne sa ich pokusam nahradzat free variantami, ale proste niekedy uz mam zvyk a ked su lacne tak si kupim a ked su drahe tak noo stiahnem vacsinou rapid :/
typicki (s)prosty slovak, ktori vie len kradnut a nic ine!!! software sa totis az na vynimki v podobe freesoft kupuje v obxodox!!!! to len slovenski narod je taki ze len kradne a kradne a kradne. opstatne aj v cesky si ovas dost ludi mysli ze ste len banda zlodejou a podvodnikou( teda az na cast, ktora je vynimkou!!)ved kto ma rozum ide prec, to je krajina zlodejou!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
@hmilos P2P je myslené ako Limewire a podobné softy
stačí zadať správne heslá do google a nájde čokoľvek ("vec ktorú hľadám" + rapid/megaupload/warez)
a ešte košické ftp
typicki (s)prosty slovak, ktori vie len kradnut a nic ine!!! software sa totis az na vynimki v podobe freesoft kupuje v obxodox!!!! to len slovenski narod je taki ze len kradne a kradne a kradne. opstatne aj v cesky si ovas dost ludi mysli ze ste len banda zlodejou a podvodnikou( teda az na cast, ktora je vynimkou!!)ved kto ma rozum ide prec, to je krajina zlodejou!!!!