cvičím (plus behám) takmer každý deň, 1, niekedy keď mám stres v škole a tak 2 krát do týždňa, vraj si svaly potrebujú aj oddýchnuť ale baví ma to takže neni problém
@delica : z vlastnej skúsenosti viem že kým ma k tomu prinútil niekto iný a nie ja sama tak mi to nikdy dlho nevydržalo
@delica aha, no ja nelyzujem, to je jeden zo sportov, ktory ma vobec nechytil, ani turistika
ja uz sama 2 roky aj nieco chodzim na zumbu, nikdy som nevyzadovala, aby tam niekto isiel so mnou, az nedavno sa pripojili dve kamosky, z toho iba jedna chodi pravidelnejsie a niekedy nechodi vobec a vlastne tam nejde o do, ze tam s niekym som, hlavne, ze si zacvicim aj do posilky zvyknem chodit sama, behavat som chodila sama, dokial mi nepoorali drahu a nechytila ma alergia
dobre su aj kolektivne sporty, napr volejbal je super!
Cvičím rada, ale nerada cvičím sama a nerada cvičím také "nudné cviky". Mám rada športny, pri ktorých si ani neuvedomujem, že cvičím. Napríklad neznášam behanie, ale keď ide o futbal, floorbal, basketbal a podobne, tak je to v pohode. Milujem lyžovanie. Pri a po lyžovaní sa cítim tak dobre, že sa to nedá ani opísať
Ale musím sa priznať, že som lenivá, takže sa mi tažko najmä začína, ale keď už začnem, tak je to v pohode
Neviem či sa to dá nazvať cvičenie, ale keď je pekný slnečný deň, tak sa chodím korčuľovať. A tiež zbožňujem lyžovanie, v lete plávanie alebo volejbal.
Ale behanie a brušáky tak to neznášam!! A ani ma to nebaví
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
a tour de bar cez víkendy
@delica : z vlastnej skúsenosti viem že kým ma k tomu prinútil niekto iný a nie ja sama tak mi to nikdy dlho nevydržalo
a nie, neschudla som z toho
@toxo dobre, už idem. Kecám, nepomáha to.
...K teme, ja cvicim pravidelne kazdy druhy den.
napr. u mna je to teraz v takom stadiu, ze to mam ako drogu, ked necvicim, je mi zle psychicky aj fyzicky a mam hrozny abstak
a začala som kôli chalanovi, ale už rok pokračujem kôli sebe
ja uz sama 2 roky aj nieco chodzim na zumbu, nikdy som nevyzadovala, aby tam niekto isiel so mnou, az nedavno sa pripojili dve kamosky, z toho iba jedna chodi pravidelnejsie a niekedy nechodi vobec a vlastne tam nejde o do, ze tam s niekym som, hlavne, ze si zacvicim aj do posilky zvyknem chodit sama, behavat som chodila sama, dokial mi nepoorali drahu a nechytila ma alergia
dobre su aj kolektivne sporty, napr volejbal je super!
Ale musím sa priznať, že som lenivá, takže sa mi tažko najmä začína, ale keď už začnem, tak je to v pohode
A cítim sa potom skvele !
Ja cvicim pravidelne a bavi ma to zatial.
Ale behanie a brušáky tak to neznášam!! A ani ma to nebaví
kamarátka ma varovala nech sa na tom nestanem závislou
ale stale sa nejako premôzem
ale ak urobim o tyzden vodicak tak budem zase chodit.... ale ja chodim na take tie kolektivne veci ako zumba
chcem zacat chodit na pilates aj nasla som take pekne centrum kde cvicia super veci