ja mám webkameru zabudovanú v notebooku.. ale software ktorý je k nej nevie nahrávať videá. a tak som si stiahla Camersoft, a na tom zas nejde zvuk netuším prečo.. viete nejako poradiť?
PS: som úplný amatér takže ak som sem napísala nejakú blbos
ja mam amcap a webku si pripajam cez usb konektor..
so zvukom som mala strasne problemy.. mas mikrak? pripajas ho cez jack? mas ho zabudovany v ntb? mas v tom programe zvoleny spravny zdroj zvuku? mas tam zvoleny vobec nejaky? ja som mala zvolene zle zvukove zariadenie a nenahravalo mi. este som aj samozrejme musela checknut "record sound" a stale mi to nenahravalo.
moj ntb ignoruje ten mikrofon zabudovany v nom, nejde mi tak ani telefonovat cez skype ci icq, takze ani nahravat ten zvuk, JEDINE vtedy to ide ked mam v pozadi zapnuty windows movie maker ktory snima intenzitu zvuku ked sa tam prepnem na mikrofon.
tiez mam v notebooku ale nahravat videa nepotrebujem, a veci ako google talk si s tym vie poradit sam, ale keby tu nejaky dobry soft najdete dajte aj mne vediet
tak.. ten program je pôvodne na môj typ notebooku. a mikrofón mám zabudovaný. a pozerala som ho, tvári sa že funguje, myslím (ale niesom si celkom istá) že volať sa mi dá takže to bude asi tým programom..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
so zvukom som mala strasne problemy.. mas mikrak? pripajas ho cez jack? mas ho zabudovany v ntb? mas v tom programe zvoleny spravny zdroj zvuku? mas tam zvoleny vobec nejaky? ja som mala zvolene zle zvukove zariadenie a nenahravalo mi. este som aj samozrejme musela checknut "record sound" a stale mi to nenahravalo.
moj ntb ignoruje ten mikrofon zabudovany v nom, nejde mi tak ani telefonovat cez skype ci icq, takze ani nahravat ten zvuk, JEDINE vtedy to ide ked mam v pozadi zapnuty windows movie maker ktory snima intenzitu zvuku ked sa tam prepnem na mikrofon.