som single, mám trochu problém sa zoznámiť s normálnymi ľuďmi, ale ak sa zoznámim, som friendzoned, a nenormálni ľudia sa nemajú problém zoznámiť so mnou, tak ich šupnem do friendzony, koniec koncov z tejto rovnice vždy vyjdem single
no momentálne ma chce zástup nepálcov... proste vyjebana workoholička sprostá som
a nemam problém sa zoznámiť s hocikým, však to neznamena hneď mať spolu 6 ročné dieťa
s niekým trávim čas, lebo mi s ním je dobre, neohraničujeme to, neskrýváme to, netvárime sa, že teraz máme vzťah a musíme sa tak správať. každý máme svoj život, tieto sa nám momentálne preplietli, ale ani jeden nemienime toho druhého žiadno obmedzovať alebo čo. nech si robí, čo chce, ja si robím, čo chcem (čo v konečnom dôsledku znamená, že sme väčšinou spolu, lebo chceme ) a ak bude chcieť byť s niekým iným, tak bude s niekým iným a so mnou už potom ale nebude. a naopak.
a keďže si každý robíme, čo chceme, tak on sa sťahuje do Číny a ja do Bosny a Hercegoviny.
a svojím priateľom by som ho nenazvala, to by bolo divné (skôr mojím storočným manželom )
@grietusha a môžem sa spýtať, že či si ja prejavujete náklonnosť? keď píšeš, že sa tak nesprávate, že máte vzťah. či tým len myslíš, že nejdete po ulici ruka v ruke a že nezverejňujete všade svoju lásku?
@borovy nemyslím si, že základný prejav vzťahu je to, že sa ťaháte za ruky a všade sa zveřejňujete.
prejavujeme si náklonnosť úplne normálne.
obaja vieme, že sa sťahujeme preč, nemienime to nejak udržovať, či dokonca uvažovať, že by sme nešli. neberiem na neho ohľadom svojho sťahovania žiadne ohľady a to isté ani on na mňa. napríklad. keď idem niekam na týždeň, na dva, tak mu to tiež nemám potrebu hovoriť. proste si žijem svoj život, on má svoj, nie je žiadne "my".
@grietusha aha! a ja som si v poslednom čase uvedomila, že vzťah je práve o tom "my." Že keď niečo kupuješ v obchode, tak rozmýšľaš: "Potrebujeme toto?" a tak inak to považujem len za vzťah, ktorý by som si priala aj ja mať, lebo sa mi to tiež tak páči
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
a keď príde zmena a bude mi vyhovovať, tak mi bude šťastne tak!
aj keď som mierne hanblivý...zo začiatku vždy...
a nemam problém sa zoznámiť s hocikým, však to neznamena hneď mať spolu 6 ročné dieťa
v podstate @33
nechce sa mi moc zoznamovať s novými ľuďmi, ale keď k tomu príde, nemám s tým problém.
@elemia a ako to teraz je?
a keďže si každý robíme, čo chceme, tak on sa sťahuje do Číny a ja do Bosny a Hercegoviny.
a svojím priateľom by som ho nenazvala, to by bolo divné (skôr mojím storočným manželom )
prejavujeme si náklonnosť úplne normálne.
obaja vieme, že sa sťahujeme preč, nemienime to nejak udržovať, či dokonca uvažovať, že by sme nešli. neberiem na neho ohľadom svojho sťahovania žiadne ohľady a to isté ani on na mňa. napríklad. keď idem niekam na týždeň, na dva, tak mu to tiež nemám potrebu hovoriť. proste si žijem svoj život, on má svoj, nie je žiadne "my".