Mmm so starkým som si dala fernet, doma s našimi borovičku, to bolo hneď v utorok. A mali sme tortu.
V stredu som išla so 4 spolužiakmi na pivo- mala som vínko, ale zase som sa neopila.
Dnes sme boli s rodičmi, bratmi a strýkom na večeri, doma som lemtala víno- zase bez účinku.
No ale zajtra, vážení, zajtra idem na dvojdňovú chatu s polkou triedy a cítim v kostiach, že sa rozjebem tak, že mi to zase na celé leto bude stačiť (ok to nie ale skoro). A neskutočne sa teším ^___^
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
Ale, beriem to emotívne
Je mi dosť povedomá, asi som ju už niekde zahliadol.
Kozmetika asi nepustí
A to je už jeden rok odvtedy...
Rodicia ta tirali..mas sebvavedomie pod bodom mrazu...neznas ludi a zivot celkovo..a najviac neznasas seba
V stredu som išla so 4 spolužiakmi na pivo- mala som vínko, ale zase som sa neopila.
Dnes sme boli s rodičmi, bratmi a strýkom na večeri, doma som lemtala víno- zase bez účinku.
No ale zajtra, vážení, zajtra idem na dvojdňovú chatu s polkou triedy a cítim v kostiach, že sa rozjebem tak, že mi to zase na celé leto bude stačiť (ok to nie ale skoro). A neskutočne sa teším ^___^
Najprv by si si mala vybrať prst z úst.