No zachvíľku sa mi blížia prijímačky a ja sa bojím aj prijámačok ale hlavne toho ako si budem zvykať na nový kolektív a čo a proste to sa nezdá ale už to tu ochvilu je tak len sa chcem opýtať či ste nejako pocitovali tu zmenu ked ste išli na Strednú či
ja som sa tesila jak blcha na novy zaciatok, nemala som rada zakladnu, prve co bolo pred skolou bol prieskum: ja som isla na skolu tak, ze nikoho som tam nepoznala, tak som sa pozerala kto sa s kym rozprava a nasla som holku, ktora sa s nikym nerozpravala: cize tiez tam nemala nikoho a ked nas dali do triedy som sa jej spytala ci si mozem prisadnut
No ja som rada, že tam už sú normálni ľudia a nie takí kreténi ako na základke, ale nejakých extra kamošov som si tam nenašla a bola som z toho prvý polrok dosť vyplašená.
dobre si to pamataam ja som mala iné depky kvoli tomu..som asi dva mesiace pred monitorom revala,ze to nespravim,jaka som sprosta a tak lebo v skole nas s tym strasne strasili..no a nakoniec som na tej skole skoncila 7.v poradii takze v pohode neboj,to zvladnes,budem drzat palce a aj keby nahodou nie,moje spoluziacky boli dalekooo dalekoo pod ciarou a aj tak sa tam nejakou "zahadou"dostali..hmm..
my sme mali to stastie, ze pred tym monitor sa nikdy nerobil a zacali ho davat ked my sme boli 9taci takze boli v soku aj ucitelia takze nam pomahali hehee... tak som mala 93% zo slovenciny a nejakych 75% z matiky (a to som na tom bola z matiky najhorsie)
a este si pamatam ze prve dni sme mali len volne, myslim ze este nejaky tyzden a pol sme mali volny... a sme chodili na exkurziu do tesca a take blbosti a jedna holka taha hrozne ukecana je a ked sme boli v triede, tak ucitelka hned prisla k zaveru ze bude kecat a odsadila odomna tu novu kamaratku a dala ku mne tu ukecanu ... a tamta je taka ze ked ma nervy tak sa rozplace a sadla si ku mna a zacala plakaaat! no ja som nevedela co robit tak som sa oprela o stenu a ona si myslela (neskor mi to povedala) nieco v zmysle, ze jaka som sprosta, ze sa s nou ani nebavim ani nic ... a ja som sa jej bala nieco povedat, lebo co sa jej spytam, ze ci je OK? a ona ma odjebe, ze NE no viete jaka som ja bola vyflashovana?
stredna je pre mna najlepsie obdobie v zivote... zakadka bola hrozna...my sme v triede jedna velka partia...a netreba sa bat..ludia to potom vycitia a potom sa budu aj tak spravat...alebo sa nervovo zrutia ...ze moje male?
To bolo hrozne uplne neznamy kolektiv a sama zo zakladnej som išla na tu školu ale jasne že som si našla skupinku kamošov..a teraz v druhom ročníku je to haluzné neboj sa...zmena je život!
s užívateľom @0majlo0 som sa dal ako s prvým do reči, pretože on bol vlasáč a tak ma napadlo dať dohromady vlasáčov ja som mal najkratšie vlasy, a ešte jedného vlasáča sme zavolali do partie, toho vlasáča pozná zas @tesai a ešte jeden emotypek, ale s tym som sa ja osobne nezoznamoval, pretože sa poznáme zo základky a tak vznikla partia vlasáčov úplne vpredu pri katedre potom nás Jakubková rozsadila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov