Rozchod.Mnohí z nás ho zažili na vlastnej koži. Nie je jednoduché zabudnúť na človeka, ktorého ste ľúbili. Neustále sa vám v mysli vynárajú spomienky na chvíle strávené s milovanou osobou. A to bolesť ešte viac prehlbuje. Zaujímalo by ma ako ste vy znášal
Niektoré veci možno neprebolia nikdy,ale vždy som to prekonala rýchlo najmä vďaka môjmu úžasnému okoliu,ktoré ma vždy presvedčilo,že nie je dôvod trápiť sa
ja to väčšinou nejako neriešim, serie ma to, ale vlasy si netrhám. raz som si trhala, keď som sa s jedným pánom rozchádzala asi 3 mesiace a už som nevedela, čo so sebou. ale on bol z inej kategórie a taký už nikdy nebude
Trochu paradoxne nie tak dlho, ako mi trvalo dostať sa z neopätovej platonickej zamilovanosti (ktorá naviac ešte trvala kratšie, než ten reálny vzťah).
Vlastne v pohode. Asi to bolo tym, ze to bola taka detska laska, ked sa teraz zamyslim . Síce ešte týžden po tom, ako mi to bolo oznamene SMSkou, by som vrazdila, ale vyriesil si to dobre - nemala som ako. Boli sme od seba velmi daleko.
ževraj bolesť, ktorú cítiš, keď sa rozídeš s milovanou osobou je rovnaká, ako keď ti niekto blízky zomrie...
a naozaj. prvý môj vážny vzťah, ktorý sa skončil som preplakala, prenadávala.. a tak.. asi pol roka som sa z toho dostávala.. a rok, kým som na neho úplne zabudla a mohla si začať s niekym iným..
ja neviem, je to dost cerstve, iba pred tyzdnom sme sa rozisli,(rozisli ako rozisli) ale ide o to, ze neviem co dalej, stale nad tym premyslam, a stale ju chcem spat, stale stale stale stale....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Poviem to takto: Nič netrvá večne, dokonca ani absinthová halucinácia.
Takže žiadny strach!!
Klin sa klinom vyšprtáva.
a naozaj. prvý môj vážny vzťah, ktorý sa skončil som preplakala, prenadávala.. a tak.. asi pol roka som sa z toho dostávala.. a rok, kým som na neho úplne zabudla a mohla si začať s niekym iným..
Fľaša vodky, marlborky 2O veľa sĺz...a po dvoch týždňoch 15 kíl dole.
Ale žeby to prebolelo, to nemôžem povedať.. Tá bolesť je miernejšia, ale stále je...
Nejde to