Najradšej by som šiel za tie peniaze na dovolenku ako trieda.. ale už je neskoro o rok to príde a ked vidim, že sa len hadate o tom.. tak sa neviem dockat
takmer sme nemali, lebo pár ľudí si potrebovalo niečo dokazovať a stále menili svoj názor a trvali na tom, že keď pôjde väčšina, tak pôjdu aj oni a to hovorila väčšina, ale nakoniec sme ju mali a bolo super
nevyhovuje mi ani jedna možnosť. hádali sme sa každ boží deň, ale napokon sme sa vždy na niečom dohodli a všetci boli spoko.. (dobre ja a moja a skupina
lebo ja neviem,začínam mať pocit,že ja nemám v triede ľudí ale opice. s babami sa dá úplne v pohode dohodnúť asi na všetkom,ale chalani...keď niečo riešime,spýtam sa,či sú všetci za,nikto nič,žiadne námietky. ked je už všetko vybavené,príde jeden za mnou,že toto toto a toto je na piču a on to vie vybaviť lepšie, no nakoniec ti ani nepovie,čo vymyslel ako alternatívu,iba pičuje,čo všetko máme predražené a nakoniec zajebe,že jeho tatko robí akcie pre 120 ľúdí dokopy za dvetisíc eur a to tam majú aj pečené prasa. a potom ako najvačší kokot o tebe rozpráva ostatným,že tá stužková je predražená a isto sa na tom chcem nabaliť.
Proste úplne si pamätám tie hádky cez veľkú prestávku ... samozrejme som sa v nich silne angažoval ... bola sranda celkom ... stužková je blbosť podľa mňa, ale tie hádky stáli za to ... a najlepšie bolo, keď sme sa hádali pre oznamká a nakoniec z toho vzišlo také oznámenie, kde bolo väčším písmom miesto konania stužkovej, ako samotný názov školy, no a potom môj otec doma pi*oval, že to vyzerá ako keby si chodil na učňák a nie na gympel ... ale čo, dobre bolo ...
a je mi luto nechat to tak nech si to dopadne ako chce,ved je to stuzkova a mali by sme mat na nu pekne spomienky,nemalo by to byt o tom ako sa tam všetci najebú a pamatať si to budu len vdaka dvdčku čo po stužkovej ostane....
všetko riešime s patričnou dávkou nadhľadu, humoru a mámpičizmu a zatiaľ to vyzerá tak, že máme krásny priestor, žiadnu výzdobu, super menučko, úžasné koláčiky, DJa, fotografa aj kameramana, na oznamká a tablo sa ešte čaká, ale videla som návrh a som spoko. tuším je už všetko aj vyplatené, len ešte nemáme ani pozvaných učitelov ani program dohodnutý, len sa tak niečo na stretkách načrtlo ale to sa stíha do konca mesiaca
Moc sme sa nehádali, väčšinou sme o všetkom hlasovali a tak to bolo fér. viac menej sme až boli prekvapení, akí dokážeme byť kreatívni, vynaliezaví a súdržní. bolo to super... no nie každý to tak má
Bezomna a spoluziaka by polka veci na stuzkovej ani nebola ale pohadali sme sa kazdy si presadil svoje niektori si nepresadili nic niekto radsej tyzden pred stuzkovou povedal ze nejde a bolo
@girasol8 podľa mňa si z toho nič nerob, keď vedel vybaviť lepšie mal sa ozvať na začiatku a nie keď je všetko vybavené už..
to bolo aj u nás proste, horúce emócie pred, ale po si už na to nikto ani nespomenie, nechaj tak netráp sa tým
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Ja som nebol, tak som to ani nijako neriešil
to bolo aj u nás proste, horúce emócie pred, ale po si už na to nikto ani nespomenie, nechaj tak netráp sa tým