teraz ktoreho myslis xD ?
s 1. cez sms kedze nema cas sa somnou stretnut a peniaze somnou telefonovat
s 2. daaako to si uz ani nepamatam xD dako spontane
a s 3. hmmmm to bolo najdivnejsie.. vlastne sme to ani oficial neukoncili .. moj odchod a slova vypovedane pred nim za vsetko hovoria..
Väčšinou sme sa rozumne dohodli, že to proste dalej nejde, ale vždy ma to tak mrzelo a trápilo aj ked som sa chcela rozísť udržiavala som vzťah až do konca kým sme sa nechceli rozísť obidvaja.
snazila som sa rozchadzat osobne... aj ked nie vzdy sa podarilo... bolo aj take ze cez sms... ale nastastie som nikdy nedospela do stadia ze by sa za mna museli rozchadzat moje kamosky
a s tym prvym, chodili sme spolu dv razy ale to bola prvy krat detska laska (ja 13 on 14,myslim a druhy krat "letny flirt"..o dva roky po prvom "vztahu" ....a prvy krat to bolo tak ze ma zacal ignorovat, lebo sa vratila jeho byvala a nevedel co chce lebo chcel obe ...a druhy krat sme sa ani nerozisli, len sme kazdy isli domov, lebo sme boli v dedine pri leviciach kde mame babky a on siel na Z a ja do BB....ale nic spolu nemame:d kecali sme a teraz ma ignoruje chlapi
Moj prvy rozchod ? Vedel som ze to uz nema zmysel ale nechcel som si to pripustit... isli sme do mesta ako vzdy lenze teraz to uz bolo ine ... na privitanie ani pusa ani nic pekne len vlazne objatie. Isli sme si sadnut na nasu lavicku, bola pri nemocnici , okolo stromy, vsade tma, nikto na blizku len v dialke pocut psov ako sa hraju. Pocas celej cesty len taky zvlastny rozhovor ... ako keby z prinutenia. Tak za polhodinu sme dosli na miesto... sadla si na lavicku ja som ostal stat. A zacal sa jeden z tych najtazsich rozhovorov ake kedy zazijete... Tazko sa hladaju slova, caste chvilky ticha ked obaja premyslaju. A potom som to zo seba horko tazko dostal... "Dali by sa tieto problemy vyriesit?" Jej len vyhrkli slzy z oci a to bola pre mna odpoved... Objal som ju, nechcel som aby videla ako mi tiez tecu slzy. DOteraz neviem ci to bolo spravne. Bola vtedy velka zima, obaja sme sa triasli takze asi ani necitila ze placem. Po chvili som si nenapadne utrel slzy a odtiahol sa od nej, jej este stale vytekali z oci kvapky smutku. Este sme sa trochu pozhovarali, a potom sme isli domov ... kazdy svojou cestou ...
ja teraz úpelnlivo rozmýšľam nad tým ši sa s ním rozísť, pre to ako sa teraz zachoval, ale to by asi ani nebol rozchod to by bolo len prerušenie kontaktu
noo osobne a bol to pre neho sok, proste narovinu som sa snazila
no a potom som bola cely den ifa a tvarila sa nenapadne, a on to chcel riesit a riesit a plakal a mne bolo tak strasne...
ja sa bojim rozchodov...radsej s nim este ostanem o mesiac dlhsie a pripravujem seba aj jeho na to psychicky...vtedy neviem co so zivotom...trapi ma to...ale dam si otazku,ci bude lepsie,ked ostaneme spolu...ci to ma buducnost...
kazdy tvrdi,ze rozist sa caz sms je zbabele.a je.ibaze,ked ma nechcel vypocut?stale bol ako ovaleny mechom?mesiac som sa z toho nemohla dostat...ale vsetko vzdy prejde
s dalsim som sa rozisla face to face...nechapal..neklapalo to,vedel to...potom som urobila velku chybu...vratila som sa k nemu...nikdy to nerobte!
keď sa už väščina vyliala..tak idem aj ja.. . ..ja som vždy bola najväčšia sviňa. . a keď som konečne našla chalana, ktorého som naozaj ľúbila (ľúbim)... tak ma nehal a to ukrutne na icq.. že či si myslím že to má zmyseľ.. no čo o tom je život asi.. aj keď predsatva že by to bolo navždy , ma až zamrazí... ale je to namňa moc..a myslím že keby mi to povedal do očí .. bolo by to ešte horšie...ja neviem čo chcem.. ale viem že chcem jeho.. ...hmm smola..
polovicku som este nemala iba frajera ktory teda urcite nebol moja polovicka no po roku som sa rozisla "uz pol roka to chcem povedat tak to poviem teraz, si uplny magor a absolutne sa k sebe nehodime" ked sme sa dali o dva dni dokopy lebo mi to prislo luto, bolis me spolu dalsieho pol roka vtedy som povedala " bol to zly napad,absoluten sa mi s tebou nechce byt, nenecham sa psychicky vydierat a ani sa tebou ponizovat" bum rozchod ale aj tak sme sa zase dali dokopy na dalsieho pol roka no a teda po "uzasnych" dvoch rokoch chodenia som povedala " ale uz dost, staci, koniec, cau, papa, forever" a som na seb ahrda a uz som takmer rok stastne sama
V októbri...štýl počuj,musíme sa porozprávať...On=Idú prázdniny (jesenné) budeme mať na seba kopu času povieš mi čo chceš. Ja=Nikam s tebou nepôjdem,porozprávame sa hneď! už to tušil...a potom som mu povedala všeeetko čo som mala na srdci Robil mi scény,urobil zo mňa psychopata,vraj som len psychicky na dne vyčerpaná zo všetkého a citujem ,,Plamienok lásky je len udusený" Jaaaj...tak som dobačovala Ale som rada že som to stopla...Freedom to love!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
s 1. cez sms kedze nema cas sa somnou stretnut a peniaze somnou telefonovat
s 2. daaako to si uz ani nepamatam xD dako spontane
a s 3. hmmmm to bolo najdivnejsie.. vlastne sme to ani oficial neukoncili .. moj odchod a slova vypovedane pred nim za vsetko hovoria..
a ostatnych som dovtedy sekirovala, kym som ich neprinutila aby ma oni nechali
a s tym prvym, chodili sme spolu dv razy ale to bola prvy krat detska laska (ja 13 on 14,myslim a druhy krat "letny flirt"..o dva roky po prvom "vztahu" ....a prvy krat to bolo tak ze ma zacal ignorovat, lebo sa vratila jeho byvala a nevedel co chce lebo chcel obe ...a druhy krat sme sa ani nerozisli, len sme kazdy isli domov, lebo sme boli v dedine pri leviciach kde mame babky a on siel na Z a ja do BB....ale nic spolu nemame:d kecali sme a teraz ma ignoruje chlapi
Ani som neveril ze zo seba nieco taky vyplodim
no a potom som bola cely den ifa a tvarila sa nenapadne, a on to chcel riesit a riesit a plakal a mne bolo tak strasne...
kazdy tvrdi,ze rozist sa caz sms je zbabele.a je.ibaze,ked ma nechcel vypocut?stale bol ako ovaleny mechom?mesiac som sa z toho nemohla dostat...ale vsetko vzdy prejde
s dalsim som sa rozisla face to face...nechapal..neklapalo to,vedel to...potom som urobila velku chybu...vratila som sa k nemu...nikdy to nerobte!