Dobrý večer sa praje,
Keďže je to stále aktuálna téma tak vy čo ste mali skúsenosť s covidom alebo vaši blízki ľudia v čom spočívala liečba?
Čisto ako pri chrípke vyležať, vitaminy a paralen či aj niečo extra vám predpísali doktori?
Moj doktor ma odjebal a povedal: uzivajte vitaminy a paralen, a keby sa Vam velmi zhorsil stav tak dam Vam antibiotika.
Velke stastie, ze mama ma znameho primara a on mi predpisal vsetko. To znamena antibiotika, antivirotika, ivermectin a kortikoidy (ktore sa podavaju az na plucnych ventlaciach) a ku ktorym sa obycajny clovek ani nedostane. Ak by mamina nemala znamosti tak fakt neviem ako by som dopadol.
Len paralen, čajiky, a na hrdlo pastilky … dr mi predpisal Isoprinosin ci ako sa to vola, ale celkom som to odignorovala … a ani ziadne vitaminy som nejedla
Ale nie v prvom rade neviem, ci to bol covid, iba som par dni dost kaslala a inak mi nic nebolo. Na zaciatku som trochu aj citila hrdlo, tak na to Tantum verde sprej forte, no a dalej vitamin D po jedle a imunoglukan 3×300 mg denne.
Práve mám a liečim sa tak, ako si aj spomenul - ležím, čajíkujem, paralen si na noc dávam a jem vitamíny.
Nie je to zatiaľ nejaké hrozné, tak snáď viac toho nebude treba.
Lebo aj ja patrím k tým vyvoleným, ktorí na poslednú chvíľu ochorejú a mne predpísali.
Mám užívať:
Isoprinosine (na imunitu)
Lagevrio (antivirotikum)
Trifed (od kašlu)
A váham či to užívať nakoľko od pondelka som chorý a teploty som mal deň a pol, ostala mi iba bolesť hlavy, trošku nádcha. Či ostať naďalej pri vitamínoch alebo sa dopovať liekmi.
mam prvykrat a keďže som tehotna tak len paralen pri vysokej horučke, vitaminy a čaje.. studené sprchy a zábaly, obklady. nič iné nesmiem, len vynimočne brufen… je to utrpenie, tie horúčky su masaker plus antikoagulačná liečba, ale to mám len kvôli mimi. a na kašel vincentka sirup, ten je fakt super
Mala som aj minuly rok aj teraz v marci, tento bol ovela viac v pohode, taky light
A davala som si aj vtedy, aj teraz len vitaminy Céčko, Déčko- to vo veľkých dávkach, B- komplex, Zinok, calciovy sirup, pastilky na hrdlo a sprej do nosa. Nasadila som si teraz aj Anopyrin, a 2x som si dala aj Trifed
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Velke stastie, ze mama ma znameho primara a on mi predpisal vsetko. To znamena antibiotika, antivirotika, ivermectin a kortikoidy (ktore sa podavaju az na plucnych ventlaciach) a ku ktorym sa obycajny clovek ani nedostane. Ak by mamina nemala znamosti tak fakt neviem ako by som dopadol.
Ale nie v prvom rade neviem, ci to bol covid, iba som par dni dost kaslala a inak mi nic nebolo. Na zaciatku som trochu aj citila hrdlo, tak na to Tantum verde sprej forte, no a dalej vitamin D po jedle a imunoglukan 3×300 mg denne.
Nie je to zatiaľ nejaké hrozné, tak snáď viac toho nebude treba.
Mám užívať:
Isoprinosine (na imunitu)
Lagevrio (antivirotikum)
Trifed (od kašlu)
A váham či to užívať nakoľko od pondelka som chorý a teploty som mal deň a pol, ostala mi iba bolesť hlavy, trošku nádcha. Či ostať naďalej pri vitamínoch alebo sa dopovať liekmi.
minuky tyzden som mala kovid a teda tiez iba vitaminy, cajiky, spanok
A davala som si aj vtedy, aj teraz len vitaminy Céčko, Déčko- to vo veľkých dávkach, B- komplex, Zinok, calciovy sirup, pastilky na hrdlo a sprej do nosa. Nasadila som si teraz aj Anopyrin, a 2x som si dala aj Trifed