@Lawey povodna moja prihlaska bola presne to co si mi tu vymenovala som cela ist na cestovny ruch, lenriaditelka mita zacala nadavat, ze ja mam na viac atake blnosti....no co uz
@Lawey bohuzial same jednotky... nemam strach , ze by ma dakde nezobrali ale uz som sa rozhodla.... teraz ked takrozmyslam takma na ten cestovny ruch lakalo asik len to ze ta ide moja naj kamoska...inac to chodis do TN ci inde ?
ja som studentkou gymnazia uz druhy rok ,ale mozem povedat ,ze som si vybrala spravne ...sice ta skola je neuveritelne tazka ,ale ked sa clovek tomu skutocne venuje ,tak nie je problem .....a dobre stredne skoly su gymnazium ,OA a aj zdravotka celkom fajn ...moja kamoska tam chodi a pochvaluje si ..zalezi vsak od konkretnej skoly
Ja chodím na zdravotku do TN takže mám skúsenosť vlastne už štyri roky skúseností s tou školou. Tá škola je dobrá len na to, že ťa naučí veľmi veľa vecí do života
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
ja som mala sos podnikania s odborom cestovného ruchu a isla som tam bo som aj chcela a potom v puchove na hotelovku ale tma am to moc nelakalo...
a jake mas znamky inak? staci tieto pol rocne?
no samé jednotky...ale to fakt by si mohla ist na lepsiu skolu lebo sa tam budes nudit...ja som bola trojkarka a teraz mam same 1-2 ....