Možno mi nebudete veriť, ale snívalo sami, že som bol pokladník v TESCU a mal som zákazníka, ktorý chcel zrušiť nejaké zľavy a ja som to nevedel urobiť a potom bol nepríjemný... skoro ako nočná mora to bolo
Pomerne dobre, mojich zdravych 5 hodin
Ale bolo mi prijemne chladno a spinkala som po miernom vyplakani a nealko radleri, takze babatko uplne. No ale tesne pred zobudenim som mala fakt nechutny sen o sexualnom obtazovani (tusim na motivy jednej birdz komentovej prestrelky) a do toho budik, to bolo hnusne.
Mne sa snivalo, ze som bola u mamy doma a bol tam nejaky sialenec, ktory vsetkych vyzabijal, a ja som sa sla schovat za skrinu ale som sa za nu nezmestila, a on prisiel a zastrelil aj mna. Vtedy som sa zobudila a isla za frajerom, ze sa bojim, nech s tym nieco urobi, a ako som sa plizila obyvackou, strasne sa ma zlakol a trochu na mna nakrical
Zo včera na dnes som sa vyspala otrasne..skoro vôbec.. Bolo mi teplo, ležala som medzi mojou dcérou a jej otcom, tlačili sme sa ako sardinky, z oboch strán buchnáty, ako sa pretáčali a teplo teplo teplo, že som bola spotená jak po fitku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Ale bolo mi prijemne chladno a spinkala som po miernom vyplakani a nealko radleri, takze babatko uplne. No ale tesne pred zobudenim som mala fakt nechutny sen o sexualnom obtazovani (tusim na motivy jednej birdz komentovej prestrelky) a do toho budik, to bolo hnusne.
Dakujem za opytanie