Kúpil a prisťahoval sa do domu oproti, pár mesiacov sme sa iba obchádzali, sem tam pozdravili, až sme sa konečne dostali do kontaktu, zavolal ma von, takmer každý večer keď prišiel z práce sme chodili na prechádzky a rozprávali sa, až sme sa po 2-3 týždňoch dali dokopy
@flussica podľa názvu (a určitého člena na konci slova
z akej severskej krajiny to je? lebo neviem, čo to je, ale mám nutkanie jasať z každej kraviny, kt. by som náhodou rozumela
Aj ja môžem spokojne povedalť, že Pokec.sk mi zmenil život.
Niekedy pred dvoma rokmi... Možno ešte skôr. Ide to však sakramentsky krutopřísnou rýchlosťou! Ochvíľu svadba, maturita, deti, všetko. Avšak najskôr štvormesačný odlúčenie (pokoj), lebo niekto musí aj korunky zarábať, aby Rebeka mohla dostávať ruže aj na jej akože nemeninovský deň, aj keď tie meniny v podstate má. Lebo proste: ''Vidíš, ja ťa viem kvetom potešiť, aj keď nemáš sviatok!!!''
Prechadzam sa ti tak po byte nahy, idem okolo zrkadla, obzriem sa a tam jedna a druha polka. S uskrnom dviham vitazoslavne ruku a smelo sa zoznamujem: "Tak Vas teda zdravim, polovicky moje!"
s posledným som sa spoznala na najúžasnejšej paaarty môjho života (LiR winter 2014 )...a potom si ma našiel tu...
myslela som, že to bol osud...........
Ja sa asi fakt neviem zoznamovať.ked tak citam,co pisete.no ale na druhej strane ma nikto ešte neviezol domov,keď prsalo,ani ma nikto krvopotne nehladal na sociálnych sieťach
veľmi som chcela spoznať môjho budúceho v škole,ako sa to deje vo filmoch,vtedy som ešte verila,že existujú princovia na bielych koňoch stalo sa...a odvtedy viem,že to čo chcem,je vždy to najhoršie pre mňa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
Ale som zvedavý kde stretnem svoju budúcu
vari neveríš na dlhodobé vzťahy?
Viera nie je všetko .
S Vierami som nikdy nemal bližší vzťah. Nerozumieme si.
z akej severskej krajiny to je? lebo neviem, čo to je, ale mám nutkanie jasať z každej kraviny, kt. by som náhodou rozumela
(fínčinu teraz nerátam, tá je trocha iná jazyková skupina
ale písanej občas trochu asi hej
Niekedy pred dvoma rokmi... Možno ešte skôr. Ide to však sakramentsky krutopřísnou rýchlosťou! Ochvíľu svadba, maturita, deti, všetko. Avšak najskôr štvormesačný odlúčenie (pokoj), lebo niekto musí aj korunky zarábať, aby Rebeka mohla dostávať ruže aj na jej akože nemeninovský deň, aj keď tie meniny v podstate má. Lebo proste: ''Vidíš, ja ťa viem kvetom potešiť, aj keď nemáš sviatok!!!''
Kľud,užsomskončila.
ale je toho viac, nie som až taký negativista
myslela som, že to bol osud...........
2) boli sme kratko spoluziaci, potom sme sa 10r nevideli a v jeden den sme sa rozhodli ist spolu na pivo, kedze sme zakotvili v tom istom meste..
@antifunebracka