prvym? poviem prvym na tenise ja som bola neschopna nejak a tak mi nosil tu loptu ptm ani neviem ako sme sa dali do reci o par tyzdnov sme sa zas stretli a uz to nejak slo
Ešte tak neskutočne dááááááááááávno som o tom písala blog...ale tak v skratke...on bol v meste s kamarátmi ja som bola s kamoškou a tak sme si išli spolu niekam sadnúť
vselijake zoznamenia boli...jedno nezabudnem, v obchode Metro som bola s nasimi, on tam brigadoval a cely cas po mne kukal...a ked uz sme stali pri pokladni, som sa otocila a tam stal, drzal karton a na nom otazka napisana, ci mu dam svoje cislo...ach jo skoda ze vsetko konci....
Má to divný začiatok, lebo prvý kontakt bol na istej pokecovej stránke, kde si začal spievať moju obľúbenú pesničku, tak sme sa zakecali a vypýtal si moje icq, kde sme sa stretli asi zo 3x.
Ja som na neho úplne zabudla, totálne ma nezaujímal, veď chlapec z internetu.
Potom, asi po pol roku som šla na jeden stolno-futbalový turnaj, kde bol aj on. Ale ja som nevedela, že je to on. Tuším som mu raz podala loptičku a tam to haslo, lebo som sa tam prudko zaujímala o niekoho iného. (CHYBA)
Doma mi Martin napísal, že či sa mi turnaj páčil. a ja vyvalená, že ako o tom vie, že som tam bola.. Tak sme sa zarozpravali a dohodli stretko, ktoré sa nestalo, až nááhodou na jednom stretnutí jedného OZ, kde som sa hlásila a on bol členom Tak tam sme sa už naozaj zarozprávali,šli na kofolu (s našimi spoločnými kamarátmi) na druhý deň šli na čaj, na další deň sa prejsť, na ďalší deň do kina atď atď
od novembra som mala pod nosom tak úžastného človeka, zakopávala som na neho a ja nie a nie si ho všimnúť
my sme sa zoznamili 1.maja 2008 na vatre, ale tak tam si ma nepamata, lebo bol spolocensky unaveny. Potom sme sa stretli a druhykrat sme sa zoznamili 8. maja 2008. Vtedy mi pripadal debil, o tri dni sme sa stretli, potom o tyzden, kde sa zoznamoval treti krat, potom sme boli v kameňolome v Beňatine a tam som sa donho zalubila. On nie, ale iba ja a o 5 dni nato, sme sa dali dokopy u kamosky na byte o pol 3 rano no zaujimave stretko sme mali, aj to bolo zaujimave na tom byte
S terajšou priateľkou sme sa stretli uplne nezaujimavo. spolocny kamarati.
Ale bývalú som stretol v úplne prázdnom nočáku. šiel som z roboty a ona domov. Hrala jej zo sluchatiek moja obľúbená pesnička. tak som mal aj tému na konverzovanie.
Mala taký príjemný výzor, ale keď sa mi pozrela do očí tak som z nej nemohol. Tak zvláštne modré oči som zatial nevidel a potom už ani nestretol.
Zakecali sme sa, odprevadil som ju domov, dostal číslo, par krát sme sa stretli, po každom rande som z nej bol viac vedľa a bum! láska ako hrom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Má to divný začiatok, lebo prvý kontakt bol na istej pokecovej stránke, kde si začal spievať moju obľúbenú pesničku, tak sme sa zakecali a vypýtal si moje icq, kde sme sa stretli asi zo 3x.
Ja som na neho úplne zabudla, totálne ma nezaujímal, veď chlapec z internetu.
Potom, asi po pol roku som šla na jeden stolno-futbalový turnaj, kde bol aj on. Ale ja som nevedela, že je to on. Tuším som mu raz podala loptičku a tam to haslo, lebo som sa tam prudko zaujímala o niekoho iného. (CHYBA)
Doma mi Martin napísal, že či sa mi turnaj páčil. a ja vyvalená, že ako o tom vie, že som tam bola.. Tak sme sa zarozpravali a dohodli stretko, ktoré sa nestalo, až nááhodou na jednom stretnutí jedného OZ, kde som sa hlásila a on bol členom Tak tam sme sa už naozaj zarozprávali,šli na kofolu (s našimi spoločnými kamarátmi) na druhý deň šli na čaj, na další deň sa prejsť, na ďalší deň do kina atď atď
od novembra som mala pod nosom tak úžastného človeka, zakopávala som na neho a ja nie a nie si ho všimnúť
Až teraz... a som tomu fakt neskutočne rada
Ale bývalú som stretol v úplne prázdnom nočáku. šiel som z roboty a ona domov. Hrala jej zo sluchatiek moja obľúbená pesnička. tak som mal aj tému na konverzovanie.
Mala taký príjemný výzor, ale keď sa mi pozrela do očí tak som z nej nemohol. Tak zvláštne modré oči som zatial nevidel a potom už ani nestretol.
Zakecali sme sa, odprevadil som ju domov, dostal číslo, par krát sme sa stretli, po každom rande som z nej bol viac vedľa a bum! láska ako hrom