laska z kamaratstva nevznika. resp no. laska (prerekvizita lasky) bud je tam dlho (a clovek ju popiera dost dlho nato aby si toho cloveka oblubil aj ludsky - ako u typickych kamaratstiev), ale jednoducho v kamaratstve nie je.
a teda jeho vztah s danou osobou je pestovany na ciste kamaratskej urovni. a mozno pride moment, ked (zhodou okolnosti) obaja ludia maju potrebu prejavit city. ale to vlastne vzniklo kamaratstvo z "lasky".
cize vsetky tie vztahy z dlhorocneho kamaratstva (myslim 4 a viac rokov) su len dlhodobo popierane city voci tomu druhemu.
ja by som musel mať vzťah založený na kamarátstve (je jedno či je "dlhé" ale musí tam byť) veď to by som ju mal len na sex kebyže ne... do toho sa nevyznám veľmi :/
dala som za A., ale napr. stalo sa mi , že som bola dlho kamarátka s jedným chalanom a nakoniec sme spolu chodili a vydržalo to 2 týždne..a pri druhom chalanovi, toho som poznala krátko a vydržalo nám to polroka tak nwm je to individualne podla mna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
a teda jeho vztah s danou osobou je pestovany na ciste kamaratskej urovni. a mozno pride moment, ked (zhodou okolnosti) obaja ludia maju potrebu prejavit city. ale to vlastne vzniklo kamaratstvo z "lasky".
cize vsetky tie vztahy z dlhorocneho kamaratstva (myslim 4 a viac rokov) su len dlhodobo popierane city voci tomu druhemu.
snad som to napisala chapatelne.
tot moj nazor
alebo
ta halla balla malla ma nieco do seba
áňko, toto je môj frajír! rofl!