Čawte všetci birdzáci...Prosím Vás o pár rokov chcem íst na vysokú školu, ale neviem ako to je s dochádzkou ... V prvom ročníku na strednej som mala okolo 70 vymeškaných hodín ospravedlnených, ale 3 neosparvedlenen, či ma zoberú, či pozerajú na vysokej šk
Vzdy ide o vedomosti, nie o to kolko mas ospravedlnenych a neospravedlnenych hodin (a tie sa bud prejavia v znamkach, na prijimackach alebo pri samotnom studiu.
heh no a na VS tak napriklad ja som mala tento semester same povinne cvika pomaly od rana do vecera
ja som mala 4 neospravedlnené v tretiaku a čo. pozri sa, na vysokú školu zvyčajne, pokiaľ si to nevyžaduje a to si vyžadujú tuším len právnické fakulty, neposielaš anilen vysvedčenia, lebo posielaš taký dvojhárok že prihláška a tam si pekne tie známky vpíšeš a potvrdí ti to škola. neospravedlnené nikoho neserú a koľkokrát školy pozerajú len na predmety, ktoré budeš potrebovať... a niekedy ani na to nie, ako tu už bolo spomenuté... stále sa so všetkým straší, neospravedlnené, prospech aj na polroku... kraviny... snaž sa na konci roka o dobré známky a čo sa týka neospravedlnených a známky zo správania, to nikoho nezaujíma...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Nie.
a v 2 ročníku 2 neospravedlnene, tak ma to zaujíéma
3 zo spravnia na vysvedceni?? znamky zo spravania neposielas na vs, teeda ich to vobec nezaujima..
pocet vymeskanych hodin.. im je to uplne jedno.. ak ta stredna skola pripustila do dalsich rocnikov a k maturite, tak nemaju co dochadzku co riesit..
znamky.. niektore vs nechcu ani tie.. posielas resp donesies im len vysvedcenie z maturity..
ine tie si pytaju znamky.. ale niektore len z urcitych predmetvo a ine zo vsetkych okrem vychov a tak..
dochadzka na vs.. su vs, kde nie je povinne nic, teda mas volno cely semester /s moznostou chodit na prednasky ci seminare/
inde mas povinne seminare/cvicenia a nepovinne prednasky..
inde mas povinne oboje..
zalezi od skoly, predmetu, katedry a ucitela..
teda moja rada.. uzivaj si strednu skolu na rozmyslanie o vs je casu stale dost
heh no a na VS tak napriklad ja som mala tento semester same povinne cvika pomaly od rana do vecera