ja som si raz dala pauzu s chalanom..on sa pocas pauzy začal kurviť jak idiot a teraz sa stal najvačšim debilom tu v okoli... pauzou som ho vlastne stratila..
Takže ty si poriadne musiš rozmyslieť prečo chceš tu pauzu,,pokial si len chceš niečo vyjasniť vo vašom vzťahu normalne mu to povec...ale nezabudaj že tym riskuješ ale zasa pochopiš..vieš ja som napr pri tamtom chalanovi pochopila že ma asi nelubil ked toto urobil.........
teda z toho vyplyva že si poriadne rozmysli ci chces pauzu a PRECO ju chceš..a ten dovod mu povec..lebo urcite je mozne ze si v nejakych rozpakoch lebo je normalne ze v tvojom veku nvs co chces..
presne jak vravia..jednak pauza je somarina a jednak vzdy to toho druheho rani...ale to nie je dovod nerobit to, ak je to spravne...akurat jak vravim - pauza je somarina, rozchod moze byt OK (tazky, ale nevyhnutny a spravny).
davaj mu tak nenapadne KitKat-y a snad mu docvakne, ze Daj si pauzu, daj si kitkat
ale nie, vazne. Pauza je niekedy horsia ako rozchod, skus sa s nim radsej porozpravat, co ti vadi/chyba, co by si chcela zmenit...Ked sa budes len bezmocne skryvat za "pauzu" vo vztahu, nic tym nevyriesis a ako bolo povedane, vsetko pekne co bolo, sa pokazi.
chciet si dat pauzu znamena nebyt si uz tak isty svojimi citmi, je velmi malo pripadov kedy pauza pomohla, vecsinou vedie k rozchodu ale k tomu ze s ak nemu vratis lebo ti chyba a potom zistis ze to stale nie je ono...ked to uz nie je ono, rozid sa a aj ked to bude boliet, dostanes sa z toho a ak sa z toho dlhu dobu nedostane ani jeden mozte s ak sebe vratit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Takže ty si poriadne musiš rozmyslieť prečo chceš tu pauzu,,pokial si len chceš niečo vyjasniť vo vašom vzťahu normalne mu to povec...ale nezabudaj že tym riskuješ ale zasa pochopiš..vieš ja som napr pri tamtom chalanovi pochopila že ma asi nelubil ked toto urobil.........
teda z toho vyplyva že si poriadne rozmysli ci chces pauzu a PRECO ju chceš..a ten dovod mu povec..lebo urcite je mozne ze si v nejakych rozpakoch lebo je normalne ze v tvojom veku nvs co chces..
mozem tvrdit, ze neopodstatnene nasilie je zla vec a ked ma niekto bezdovodne napadne, tak ho nezacnem (nasilie) uznavat..
ale nie, vazne. Pauza je niekedy horsia ako rozchod, skus sa s nim radsej porozpravat, co ti vadi/chyba, co by si chcela zmenit...Ked sa budes len bezmocne skryvat za "pauzu" vo vztahu, nic tym nevyriesis a ako bolo povedane, vsetko pekne co bolo, sa pokazi.