Ahoj.. Moj problém je taký že si musím do 1 dňa rozdeliť frajera, kamošku a učenie.. a nejako to nestíham. Učenie je pre mňa prvoradé a až potom možem ísť von, ale ked idem von s chalanom tak sa moja kamoška nahnevá. Ako to mám urobiť aby sa furt nehnev
Najprv si delime, kamaratov a kamosky, resp. dokedy by si to chcela takto hrat ? ak je to normalna kamoska, tak najde kompromis a nebudes musiet riesit taketo vecicky. Ak nie, tak sa bude urazat a ty sa mozes aj ,,roztrhnut". Vyjasni si to s kamoskou / pripadne s priatelom ( kamosom ) a najdi kompromis aby to obidve strany akceptovali a ty si sa mohla, venovat viac uceniu a neriesit taketo situacie, vela stastia.
Ved ona ked mala chalana tak som s nimi nechodila..Ale ona je diivná. Nadava na neho ale pritom ho stale vola von.. Akože ja on a tá kamoška.. Ona sa hnevá na všetko čo robím s ním.. Ja som to nerobila ked ona mala chalana..
@flussica ale pockaj,to nemozes tak lahko...to je ako ten test pre buducich policajtov: ze mas jedno auto,chromu babku a koho to este?nejaku strasne sexi babu a proste,musis tuto "stresovu" situaciu vyriesit....
čo je piča? akože sorry, ale čo ste siamské dvojčatá, že musíte každý deň byť spolu? a takisto frajer, nestačí, keď sa budete vidieť ja neviem pol hodiny - hodinku denne a párkrát do týždňa budete normálne dlhšie spolu?
Ale buď uznáš, že kamoška má v niečom pravdu a nevenovala si sa jej a budeš to riešiť (alebo aj nie), alebo podľa teba pravdu nemá a preháňa to a potom budeš riešiť to.
Ved ja s ním nie som každý deň.. a ked som s nim tak vždy tak okolo 2 hod. Ja mám aj dosť učenia a ked si mám vybrať medzi ním a kamoškou tak si vyberiem jeho..
@flussica Jaj, moment, chyba v systéme - ona je babka a chromý jedno a to isté => a-hááá! V takom prípade pošlem chromú babku so sexi babou na pivec a ja sa opijem s autom. Môže byť?
kamoška je zvyknutá ( ako zvyknem pekne hovorievať - rozmaznaná), že si tu vždy pre ňu bola, keď ťa potrebovala...teraz sa však o teba musí deliť s tvojim priateľom, čo ona pociťuje ako problém a tvoj priateľ je v jej očiach jej nepriateľ, ktorý ju o teba "obral" :/
jedna vec - zváž a urči si priority, čo je pre teba naozaj dôležité....
druhá vec - kamoške nejako pekne, slušne naznač alebo povedz priamo do očí, že nesmie byť tak veľmi závislá a lipnúť na niekom druhom...ešte sa jej to veľakrát stane a ešte ju to bude veľakrát mrzieť a bolieť a čím skôr sa tejto vlastnosti odnaučí, tým pre ňu lepšie...a ak ťa má naozaj rada a ak sa nechystáš úplne na ňu zanevrieť, tak by ťa mala vedieť pochopiť a dať ti priestor, aby si sa stihla venovať aj svojim iným záležitostiam ja som musela pochopiť tiež....
@lintu Ja viem ale že ona to nepochopí.. Sme kamošky už 10 rokov a poznám ju veľmi dobre.. Viem aká je a viem že keby som jej to povedala tak by sa urazila (čo robí vlastne stále).. ona ked sa urazí tak potom po par dnoch je zas normalna ale všetko si moc berie k srdcu.. na veľa vecí sa uráža.. je odo mna staršia ale mám pocit že rozumovo zamrzla niekde na urovni 13 ročneho decka... ked sa napr. doberame tak jej zo srandy poviem že je krava tak je na mna pol hodiny urazena..
no, v prvom rade by som vsetko asi netlacila do 1 dna prvorade je ucenie...to treba v podstate kazdy den a potom raz bud s frajerom, raz s kamaratkou äkamosmi......a ak mozem poradit, nechaj si trosku casu aj pre seba ...ako kde je napisane, ze kazdy den musis zvladnut vsetky 3 veci..?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
wthat the fuck is this shit? -.- povedz mi čo sú to za drbnuté vzťahy keď sa pučí za to že si s chalanom
*mysli,mysli*...
problem solved
čo je piča? akože sorry, ale čo ste siamské dvojčatá, že musíte každý deň byť spolu? a takisto frajer, nestačí, keď sa budete vidieť ja neviem pol hodiny - hodinku denne a párkrát do týždňa budete normálne dlhšie spolu?
Ale buď uznáš, že kamoška má v niečom pravdu a nevenovala si sa jej a budeš to riešiť (alebo aj nie), alebo podľa teba pravdu nemá a preháňa to a potom budeš riešiť to.
@31 , @34 a @36
moze.aj ked,preberieme to zajtra,ok?
jedna vec - zváž a urči si priority, čo je pre teba naozaj dôležité....
druhá vec - kamoške nejako pekne, slušne naznač alebo povedz priamo do očí, že nesmie byť tak veľmi závislá a lipnúť na niekom druhom...ešte sa jej to veľakrát stane a ešte ju to bude veľakrát mrzieť a bolieť a čím skôr sa tejto vlastnosti odnaučí, tým pre ňu lepšie...a ak ťa má naozaj rada a ak sa nechystáš úplne na ňu zanevrieť, tak by ťa mala vedieť pochopiť a dať ti priestor, aby si sa stihla venovať aj svojim iným záležitostiam ja som musela pochopiť tiež....
» goo.gl/FQf9e...
[*Zajtra som 8-12 v P a MOŽNO sa budem časom 'sama' nudiť (tak od 10 do 12). )8)]
[mozno? tak ja sa "mozno" zastavim ].