Ahojte, mam taky problemik... priatel sa so mnou rozisiel asi pred polrokom, ale ostali sme skvely kamarati...velakrat odvtedy, ked sme boli vonku, sme sa neovladli a zacali sme sa bozkavat a..mno akosi to skoncilo pri sexe... vzdy mi vravel, ze nemal tak
Súhlasím s @2. Myslím,že ťa má len na sex,vie že vždy dostane,čo chce,lebo ty si na neho stále namotaná. Kebyže ťa má rád,tak nič nerieši a ste spolu. Zjavne mu občasné sexuálne stretká plne vyhovujú.
no pochybujem ze 21rocna baba moze byt taka sprosta naivna....tipujme ze mas tak 15-16
akoze to fakt nevidis ze mu ide len o sex vyhovuje mu ked si moze hocikeey zapichat ked ma chut ..si sprosta ked sa nechavas takto vyuzivat a este si namyslas nieco sa zobud dievca otvor oci
mno on neni ten typ chalana, co babu vyuzije a potom ju odhodi...ja nie som naivna a viem posudit co sa smie a co nie..vtedy sme boli obaja nezadani a tak ked ti chyna prejav lasky, kto je spolahlivejsi ako niekto koho dokonale poznas?ja len chcem vediet, preco ho to ku mne taha, aj ked ma teraz inu frajerku a preco ju zacal s nou porovnavat? a jasne ze mam 21 rokov, a chcem radu od niekoho, kto ma minimalne podobny vek, nepotrebujem, aby niekto 17 rocny tu mudroval, akokeby mal odzitych sto zivotov
..podla mna si naivna......a on velmi mudry....rychlo zistil, ze na co by ta mohol vyuzit.....a dokonale ta podla mna obabral...no nwm, je to len moj nazor...a mas pravdu niesom vtychto veciach vobec skuseny....ale mam momentalne uuplne cistu hlavu a teda to co som tu napisal, tak to vidim bez zafarbenie...
...len to je ten problem nepoznam vas...mozem sa mylit....a spolu somno vsetci ostatny hore....uvazuj mudro-..
dakujem dad0 takto si predstavujem normalnu reakciu...o to sa nebojte, ze sa nechavam obabravat, aj ked ho lubim, davam si pozor, aby ma nevyuzival..my sme proste velmi dobri kamarati, vo vsetkom si pomahame, a ani jedneho z nas by nenapadlo toho druheho zneuzivat...
@kissssik zvykaj si, že tu väčšinou konštruktívnu radu nedostaneš hlavne nie čo sa týka podobnej problematiky. Ale ja by som ti napísal asi takéto niečo - asi ani on nevie čo presne chce. Zjavne ste sa rozišli kvôli niečomu, čo ho zastaví vždy pri pomyslení na to, že by ste sa mohli dať znova dokopy. takže ťažko takto hodnotiť. Bol som na tom jednu dobu podobne ako vy...s frajerkou som sa rozišiel, chvílu sme si dali oddych čo sme sa nestretávali, a potom sme sa stretli, tiež to skončilo sexom, a teraz sa stretávame normálne dalej. Nie kvôli sexu, ale tak poznáme sa dobre, sme kamaráti, a tak sem-tam si užijeme ako si povedala - lepšie s niekým koho poznám, ako plašiť všelijaké dalšie pochybné osoby....ale my sme obaja jasne utvrdený na tom, že spolu už nič nechceme mať...pokial ty s ním by si chcela, tak to je komplikovanejšie....asi by si sa s ním mala porozprávať...aj ked má priatelku...
security69..dakujem velmi pekne za tvoj nazor..som rada,ze aspon ty si ma pochopil a vies ze aj nieco taketo existuje..mno ja som chcela vediet, ako sa to vidi ludom zvonka a kazdy ma obvinil, ze mam 16 rokov mno asi mas pravdu..mala by som nazvierat odvahu a porozpravat sa s nim...aj ked mi to pride velmi zatazko, ze riskujem nase priatelstvo..ale zase na druhu stranu, sme si uz toho vela odzili, takze mozno sa nic diat nebude a pochopi ma dakujem
nieco podobne mi robil byvaly..a az potom som dostala rozum a vydrbala sa na nho teraz uz neco cez rok mam uplne ze krasny vztah a nik ma nevyzuziva hlavne..vazi si ma a sme stastny a akoze topto co citma co pises je bieda fakt si myslim ze si neuvedomujes o co mu ide
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
a tvoj vek hm daj si 21-5=16 a bude to ok...
Nemyslí, koná inštinktívne, lebo asi vidí, že nemyslíš ani ty: nechala si sa oblbnúť. Necháva sa zvábiť sexuálnymi pudmi a ide za frajerkou
akoze to fakt nevidis ze mu ide len o sex vyhovuje mu ked si moze hocikeey zapichat ked ma chut ..si sprosta ked sa nechavas takto vyuzivat a este si namyslas nieco sa zobud dievca otvor oci
..podla mna si naivna......a on velmi mudry....rychlo zistil, ze na co by ta mohol vyuzit.....a dokonale ta podla mna obabral...no nwm, je to len moj nazor...a mas pravdu niesom vtychto veciach vobec skuseny....ale mam momentalne uuplne cistu hlavu a teda to co som tu napisal, tak to vidim bez zafarbenie...
...len to je ten problem nepoznam vas...mozem sa mylit....a spolu somno vsetci ostatny hore....uvazuj mudro-..