Rodičia sa o teba boja. Nezničila si si niekedy v minulosti ich dôveru? Predsa len, on už je skoro dospelý, ale keď mu ty veríš a si si istá, že ho poznáš , tak prečo nie. Ty by si reagovala rovnako, keby tvoje deti mali také známosti, možno by bolo lepšie, aby sa s ním nejakým spôsobom tvoji rodičia spoznali, aby ho videli napríklad aj v tom svetle, ako ty. Alebo sa s nimi jednoducho porozprávaj . Nemáš tých najhorších rodičov, to som si istá A keby si im to vysvetlila , určite by ťa pochopili. Ak mu veríš ty a nemáš dôvod, aby to skončilo, tak by to mohli tak vziať aj tvoji rodičia. Je to len o vzájomnej dôvere a pochopení, tak za nimi zájdi
Je to pochopitelne mas 13 boja sa o teba co sa tyka takychto veci duplom,a este v 13 mat vztah s 5 rocnym vekovym rozdielom nie je az tak normalne.....a vies ako ty v 13 este nemozes robit napr.take veci ako by pre toho chalana uz mohli byt v takom veku bezne....to jedalsi dovo,preco sa boja a nedivim sa im...
@bloodsuckingvampire Lenže vieš, doba sa mení a tá hranica sa čoraz zmenšuje. A každý je vyspelí inák a ona môže patriť k tým vyspelejším, zase ju nehádž do jedného vreca.
Ja som mala štrnásť, ked som začala mať niečo s devätnásťročným, považujete to za pedofíliu? Kš. Dobre, síce je to jedno, lebo terez už mám viac ako štrnásť, ale i takto to kedysi bolo.
Nejdem ti ho vyvracat, keďže si aj tak budes myslieť svoje
List je list, ale niet nad osobný kontakt. Ja by som sa na tvojom mieste skusila dohodnut s mamou, že ho privedieš domov, na návštevu, aby s ním mohli osobne pokecat a aspoň trošku ho spoznať. Ak je naozaj taky, ako o ňom hovoríš, snáď rodičia spravia malý ústupok a dovolia sa ti s ním stretávať (samozrejme v rovine odtial potiaľ...).
@nessinko tak mu to napíš normálne, nech chlapec vie na čom je ale nie takto verejne, nech TEBA neobvinia z pedofílie skús k nemu na odkazovač, nech si to môžem kuknúť
to je fakt dost velky rozdiel...ja nechapem...byt kamarati, to je ok...ale ako moze niekto v tvojom veku hovorit o velkej laske? ja sa tvojej mamke vobec necudujem...keby suhlasila, to by som si o nej nieco pomyslela...neber si to v zlom, ale fungovat to nebude...snad dostanes rozum...
Rodičov musíš chápať... Treba sa na to pozrieť z ich strany, tiež by si sa o svoju dcéru bála. 5 rokov je dosť veľký vekový rozdiel, ale znesiteľný. neboj sa, oni to pochopia, ale neskôr... musíš minimálne dva roky počkať a "vytrpieť" to... ak sa naozaj ľúbite, tak to prečkáte...držím vám palce
najhorších rodičov? sú úplne normálni keď sa o teba boja, skôr by ma trápilo keby majú na háku s kým sa stretávam a čo robím.. takto aspoň vieš, že im na tebe záleží.. toť môj názor..
ked som bola v tvojom veku, tak som bola zalubena kazdu chvilu a uplne super na tom bolo to platonicke ked si dieta, bud dietatom, zenou budes aj tak vacsinu zivota nemas sa kam ponahlat, nic ti neutecie, v inom pripade by si mohla sakramentsky lutovat. tvoja mama naozaj vie o com hovori, tiez by som sa o svoju dceru bala, priviazala by som ju k posteli a zamkla v izbe za takychto okolnosti a chalana by som prepleskla ze by oblbtavel
boze dievca no jasne ze sa do toho budu starat ked mas len 13 ved nemas ani obciansky , ja uz budem mat 19 a to by si sa cudovala do akych picovin sa staraju , mozno 5 rokov nie je az taky velky rozdiel, keby mas ty 20 a on 25, ale v tomto veku teda v puberte je to ine, lebo si este decko a on je uz takmer dospely, chapes to , proste 18 rocni ludia trocha inak rozmyslaju a sa spravaju ako 13 preto ti do toho budu stale nieco hovorit a stejne s nim asi aj tak nebudes na veky
urcite nemas najhorsich rodicov ..chcu ti len to najlepsie ...rodicia vzdy chcu detom to najlepsie ,aj ked niekedy sa nam to nepaci ..ale nakoniec vacsinou vzdy dojde na ich slova ...vo vacsine pripadov ...a k tvojmu pripadu ..mas 13 ...mas cas na lasku a aj na vztah ...ja som sa v tvojom veku este ani poriadne o chlapcov nezaujimala a ver mi ,ze to co pocitujes ,nie je laska ....nie je to prava laska ...ta pride ,ked dospejes a budes starsia ....je to len akesi "pacenie " ,ale nic viac ..a on ked ma 18 ...uf ,k tomu sa radsej vyjadrovat nejdem ...nie je to velky vekovy rozdiel ,a nie je to vobec strasny ..5 rokov je v pohode rozdiel ,ale ine je nieco ,ked ma clovek 20 a ten druhy ma 25 ..a ine je to v tvojom pripade ..a tvojej mame sa necudujem ,ze takto kona ...ja by som konala takisto
Neviem presne čo tu mám napísať. Či to už je pedofil alebo nie to už je jeho vec, ale ty ak máš 13 rokov tak máš mať večierku o 19:00 a nie ťahať sa s nejakým 18 ročným chujom po nociach vonku. Ja neviem ta dnešná mládež je jebnutá???????????????? Tvojím rodičom dávam za pravdu a skôr ty si jebnutá ako oni, lebo ak nevieš tak oni za teba ešte zodpovedajú keďže si maloletá a podľa mňa o láske vieš ešte hovno. Skôr skončíš ako kurva ak už nedostaneš rozum, lebo po tom čo si napísala tak ho ešte nemáš a už by si chcela niečo na čo máš ešte čas a ten 18 ročný kokot akurát využíva situáciu ako sa dostať k hlúpemu malému dievčatku a pekne mu opantať rozum. Keby som bol na mieste tvojho fotra, tak pôjdem za tým chlapcom a ho tak vystraším že ostane sám do konca života, alebo si pohovorím z jeho rodičmi že čo to majú za debilka čo motá sopľandam hlavy. Akože keby si mala 17/20 rokov a on 23/25 tak OK, ale 13 a 18????? To nie je normálne a to nehovorím že je pedofil ale skôr že zacítil situáciu ako sa ľahko dostať hlúpemu a naivnému dievčatku pod sukňu. V tom nič iné nie je a určite nie láska. Veď dnes 20 ročné slečny nevedia čo je to láska a nie že 13 ročné.
tak je to trosku divne ale nemyslim si, ze je pedofil- mozno vyzeras jak 17 rocna a pedofilov pritahuju take co su, ale aj vyzeraju ako deti... a myslim, ze tvoji rodicia su uplne opravnene znepokojeni... ale tak deti robte si co chcete......
lol FAKE že lúbite sa..wow aaaa čo asi tak vidí 17 ročný pedofil čii chlapec na trinásť ročnom dieťati čiii dievčati xD ...a nechcete si spraviť miminko ??
@bloodsuckingvampire preco sme naneho taky hnusny hm? xD ved by sme ho mali lutovat.... si ho teraz oznacila takze budeme musiet celit novej davke retardovanych otazok xD
hm mno ja mma 13 moj chlaan 15,,ale zas tak itp ioviem j to dost vekovi rozdiel ale ak ta wazne miluje a ti jeho tak ives sak ho doved domov nech ho ordica spoznaju nech veria jemu aj tebe////
jedina moznost ako by ti tvoji rodicia prestali zakazovat stretavanie s chlapcom, by bolo to, ze by ho spoznali ked ho dovedies domov a zistili, ze je to zodpovedny chalpec, nema s tebou zle umysly atd... aby mu mohli verit. a inak hlavny dovod preco ho nemaju radi je isto to, ze tvoja mama vidi ako ta on chce iba pretiahnut lebo taky stary uz bez sexu nevydrzi vo vztahu...co je aj pochopitelne. a 13, 14 rokov je na sex primalo.
ale sak preco by bol pedofil , ty ked budes mat 15 tak on 20 to podla mna neni nic strasne aj ked teraz to tak mozno vyzera trochu ked mas 13 ,, no a naco sa s tym zdoverujes rodicom ??? sak sa stretavajte normalne a nehovor o tom doma
Preboha....Toto je fakt divne boze ked sa maju ludia radi...Moj otec je od mojej mamy starsi o 10 rokov a su spolu stastni a nemaju s tym problem...Podla mna na tom neni strasne....ja viem teraz to znie divne ze 13 a 18 ...Ale ked uz budes starsia tak bude ten vekovy rozdiel uplne zanedbatelny....Nechapem jak to niekomu moze vadit....Nemusite hned hadzat vsetkych do jedneho vreca ze hned pedofila bla bla...GrR! to neznasam....
Ty kokos, nech hodí kameňom kto si niekedy v trinástich nemyslel, že prežíva životnú lásku.
A rodicia sa boja pravdepodobne toho, ze zacnes skoro sexualne zit, ale ak ten chalan dokaze pockat, tak to bdue dobre znamenie aj pre teba, lebo to uz naozaj mysli vazne. Ale inu cestu ako tu, ze ho maju spoznat nevidim. Proste skus sa s nimi dohodnut na nejakom "konecnom rieseni". Oni ti dovolia doviest ho domov (alebo niekde na neutralnu podu) a pokusia sa ho spoznat a potom ti povedia svoj nazor, ktoremu sa äaspon oficialne ) prisosobis.
Jeziis, tak to dobue poznam. Ked som mala 13, tiez som cela chalana, ktory mal 22, aj sme sa stretavali. Pravdaze to nemyslel vazne. Ale k veci. Musis si ho dobre "okuknut", ak to s nim myslis vazne.
Ale aj tak si myslím, že ešte iných chalanov postretávaš. Uvidíš, ako sa na to budeš pozerať za 2 roky.
suhlasim s väcsinou nazor tu tj. ze predsa len je pre teba dost stary a ked pises ze mal uz aj 16 a 16 rocne baby tak zrejme aj skusenejsi ako ty ... nechcem ti nic vraviet na to su predsa rodicia, ale oni maju urcite pravdu a nemyslia to zle, len sa o teba boja aby si zle nedopadla ... mozno si teraz zalubena (i ked ja by som to nazvala skor len poblaznena) a nevies este celkom presne rozlisit ake vsetky nasledky to moze priniest ... nenechaj sa okradnut o krasny vek ktory si mozes uzit s kopou kamaratov ... ver mi ze pride este vela chlapcov na ktorych ti bude zalezat ale jednoznacne mas este cas na to aby si sa zavazovala s o tolko starsim chalanom ktory ma podla mna uplne rozdielne zmyslanie ako ty 13rocne dievca ... a nebud na vasich taka prisna jednoznacne chcu len tvoje dobro a to aby si si zamlada nepobabrala zivot
@yolis no netvrdim ze nikto v 13ich nemal alebo nepocitoval zalubenie i do starsich chlapcov, ale co by si urobila ty keby sa to tykalo tvojho dietata a dokonca dcery ktoru nadovsetko milujes a chces pre nu len to najlpsie a nie aby ti v 13ich vodila 18 rocneho chalana domov ... podla mna to nie je rozumne .. ja osobne byt jej matkou konam tak isto ... ved ona je preboha este ani nie deliktualne sposobilaa ... ale v podstate jej vina to nie je ... skor by sompovedala ze ten chalan si ma uvedomit co cini a co tym chce docielit ... lebo normalny zdravy 18 rocny chalan sa NIKDY nezalubi do 13tky (musi za tym len nieco byt)
ja si myslim že to je normalne a mala by ťa pochopiť .. ja zaživam niečo podobne. . lenže nechodime spolu .. a myslim že ani nebudeme .. ja som do neho zamilovana a on pravdepodone nie .. a on ma dokonca 19 .. chodime spolu von , ale nie len my dvaja ale viaceri ...
ten 17 ci skor uz o chvilu 18 rocny chlapec na tom musi byt ako zle ked sa znizil na taketo veci ze chodi s malymi detami? alebo nieje dostatocne vyvinuty a preto musi chodit s takymito malymi dievcatkami?
Ja keď som mala 13, našla som si len o rok staršieho chalana. Moja prvá láska. Chodili sme spolu vyše roka, a tak ako mi strpčovala život vtedy, tak teraz nemôžem ani muknúť. Vonku som mohla bývať MAXIMÁLNE do 21:30 (aj to už bolo čo povedať). Nezakazovala mi to, ale vyhadzovala mi na oči môj vek.
Sprepáčením máš ešte v hlave nasraté, hovno vieš, hovno si zažila (nevravím, že ja všetko, ale na svet sa pozerám už troška inak) a myslíš si, že si zjedla múdrosť sveta a vaša láska je nekonečná. No jasné. O pár rokov sa budeš na sebe tak smiať, až ti to bude trapné a uvedomíš si, že mama ti tým nechcela nič zlé.
hm... a co takto 14 a 18... resp. 15 a 19, to by vam uz nevadilo??
alebo 15 a 20+... lebo furt tu secia pisu ze pockaj do 15, ked pise nejaka baba pod 15, ale ked napise nejaka 16,17 ze ide na to prvy krat tak jej picujete ze je kurva... pokrytci... keby napisala o dva roky, ked uz bude mat tych 15, tak jej aj tak budete picovat, ze je to skoro a neviem co...
5 rokov je dost velky vekovy rozdiel...keby som bola na mieste tvojej mamy tak by som vam tu ,,lasku,, tiez zatrhla ...priatelia OK...ale laska...vies ty vobec co to je ? ...na to mas este cas...
@turgon ty mas do zasoby ? a sa mozes hanbit ,mne ani neponuknes : smiley: ja stale musim pit len normalny caj ...aach ..Kanada ,ako nam tam bolo uzasne
myslim si ze tu o roky nejde ..!! thak co sa zase tomu smejete dpci je to normalne ze sa lubia a keby je pedofil thak by ju chcel iba pretiahnut a odkopnut .!
máám ešte len 15ale už teraz viem že ked som mala 13 a bola som zalubena bol to drist a nie láska......á tvoji rodičia sa o teba boja čo je pohopitelné hlavne sa boja že s nim budeš mat sex kedže máš 13 a on to potrebuje...ale zas podla mna nieje nič zléé na tom že s ním chodíš po kym s nim nechceš je*ať skor kým budeš mat 15...lebo toji rodičia sa najviac boja o to!!!!!
ježiši kriste!!!!!!! 18 rocny chalan ma svoje potreby mno a v 13 som este ani netusila ze mam vaginu...mnoo som dobbre to som prehnala ale chapes co tym cem povedat???
18 a 13??? to potom nebude jebnutosť len u 1.... 18 ročný NORMÁLNY CHALAN musí byť chorý aby chodil s 13 ročnou teda, ja byť chalanom a mám 18 hej tak určite nechodím s 13 ročnou...a zase keby sa vrátim o 2 roky s5 ( čo by som už v živote nechcela) tak som sa po 18 ročných ani nepozerala... toto nie je vzťah moja milá, to je choroba... ja byť tebou by som to nieže ukončila... ja by som to ani nezačala... ešte asi nevieš čo je to poriadny vzťah ... pochopíš to keď budeš mať normálneho chlapca v tvojom veku a nebude ťa podjebávať, na to si nemyslela že ťa tvoj chalan všade podjebáva??? ako tu už bolo spomenuté: 18 ročný chalan má svoje potreby, ktoré mu ty v žiadnom prípade nemôžeš splniť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
146 komentov
ja... sa tvojej mame vôbec nečudujem na jej mieste by som spravila to isté...
Ty si ale koza...
pedofil = človek, ktorého priťahujú deti
13 ročný človek = dieťa
13 ročný človek = dieťa
Ja som mala štrnásť, ked som začala mať niečo s devätnásťročným, považujete to za pedofíliu? Kš. Dobre, síce je to jedno, lebo terez už mám viac ako štrnásť, ale i takto to kedysi bolo.
List je list, ale niet nad osobný kontakt. Ja by som sa na tvojom mieste skusila dohodnut s mamou, že ho privedieš domov, na návštevu, aby s ním mohli osobne pokecat a aspoň trošku ho spoznať. Ak je naozaj taky, ako o ňom hovoríš, snáď rodičia spravia malý ústupok a dovolia sa ti s ním stretávať (samozrejme v rovine odtial potiaľ...).
Ked tak vidim spoluziakov aky su tak si neviem predstavit co by robili s takym macatom 13rocnym
Ked ta chyti trochu nizsie ako krk tak mu vraz , alebo budes kocikovat
@bloodsuckingvampire este ze mame wikipediu... ale ak mam povedat pravdu tak tomu co je tam napisane moc nechapem ani ja xD
@daniela1212 Im to nevysvetlíš... Však počkaj kým budeš staršia,už to nebude vadiť
nessinko - alebo keď bol malý, obhrýzal mreže na postieľke... zrejme olovená farba
» www.electricretard.com/how-to-cook-ste...
Ty kokos, nech hodí kameňom kto si niekedy v trinástich nemyslel, že prežíva životnú lásku.
A rodicia sa boja pravdepodobne toho, ze zacnes skoro sexualne zit, ale ak ten chalan dokaze pockat, tak to bdue dobre znamenie aj pre teba, lebo to uz naozaj mysli vazne. Ale inu cestu ako tu, ze ho maju spoznat nevidim. Proste skus sa s nimi dohodnut na nejakom "konecnom rieseni". Oni ti dovolia doviest ho domov (alebo niekde na neutralnu podu) a pokusia sa ho spoznat a potom ti povedia svoj nazor, ktoremu sa äaspon oficialne ) prisosobis.
Konala by som rovnako.
@mezomus no a? veď ja viem že som decko lenže ja nechodím s 18 ročnými zvrhlými indivíduami ako zakladateľka
Ale aj tak si myslím, že ešte iných chalanov postretávaš. Uvidíš, ako sa na to budeš pozerať za 2 roky.
a svojim komentarom som narazala na ludi co nepovedia nic rozumne iba ze on je pedofil a ona jebnutá malá piča.
@6 tymto si ma odrovnala 16 a 18 je uuuuuuplne ine kafeee ( ) ako 13 a 18! chalan asvrbi asi pipik by som povedala
Ja keď som mala 13, našla som si len o rok staršieho chalana. Moja prvá láska. Chodili sme spolu vyše roka, a tak ako mi strpčovala život vtedy, tak teraz nemôžem ani muknúť. Vonku som mohla bývať MAXIMÁLNE do 21:30 (aj to už bolo čo povedať). Nezakazovala mi to, ale vyhadzovala mi na oči môj vek.
Sprepáčením máš ešte v hlave nasraté, hovno vieš, hovno si zažila (nevravím, že ja všetko, ale na svet sa pozerám už troška inak) a myslíš si, že si zjedla múdrosť sveta a vaša láska je nekonečná. No jasné. O pár rokov sa budeš na sebe tak smiať, až ti to bude trapné a uvedomíš si, že mama ti tým nechcela nič zlé.
alebo 15 a 20+... lebo furt tu secia pisu ze pockaj do 15, ked pise nejaka baba pod 15, ale ked napise nejaka 16,17 ze ide na to prvy krat tak jej picujete ze je kurva... pokrytci... keby napisala o dva roky, ked uz bude mat tych 15, tak jej aj tak budete picovat, ze je to skoro a neviem co...
@cocca-colla trošku tvrdé ale je to tak.