poslala som jednemu muzovi sms,teda az tri a neodpisal...pisala som to tu aj pred nedavnom,no neboli to prijemne ohlasy,ale co uz...napisala som mu iba pravdu...no ale idem k veci...chcem proste vediet,teda ako mam zistit,ci vie,ze som mu tu sms poslala j
minule si ho obvinila, že ti zmenil život naruby a že keď ťa stretne, má sa tváriť, akoby si mu žiadnu sms.ku neposlala, tak prečo sa ešte stále pozastavuješ nad tým, že ti neodpísal???
1.ak si sa ešte nerozišla s tým, s ktorým si, tak to konečne urob. Tebe by sa asi tiež nepáčilo, keby to bolo opačne a on by Ti toto robil.
2.tá sms bola veľmi zlá a neoznám ani jedného chlapa, ktorý by Ti na ňu odpísal.
3. on vie kto mu ju písal, ale keďže vie, že máš priateľa a do sms si napísala, aby sa tváril, že nič, čo má podľa Teba robiť?Veď len plní to čo si chcela.
@meredithgrey nemyslim si,ze vie,ze ta co mu to pisala som ja,lebo on moje cislo nema a on moze poznat Milion Simon,takze neviem...to je ako keby tebe napise nejaky Milos a ty teraz nevies ze ktory...ale potom som sa mu ospravedlnila v druhej sms,ale ani na tu neodpisal a potom som mu este jednu poslala asi o take tri dni,ze nech mi uz konecne odpise...a zase nic....on ma okolo 36 rokov a mozno si mysli,ze si robi niekto z neho srandu.Ale ja mu nedavam najavo,ze sa mi paci.tvarim sa normalne.Takze urcite ho nenapadlo,teda mozno ho napadlo,ze som to ja,ale nebol si isty,tak radsej mi neopisal
Ja som sa zaľúbil do mojej kamarátky ..... a neviem či to ona cíti rovnako ako ja. Ako napísala mi že viacej sa o nu zaujímam prezvnám jej volám a tak ..... a ked sa ma spýtala som jej napísa že áno .... ale ona povedala že to cíti rovnako ... len je vo vzťahu ... som z toho trošku viacej vedľa .. dik za rady ..... ouu ten vzťah mi písala že je mini ale čo je to mini vzťah? .... ked mi píše že plakala pre neho že hento tamto.
ľudia sa radi presviedčajú o tom , čo mu chcú veriť. hlavne tí zaľúbení. je jedno či to vie alebo nevie , kto mu sms písal. otázka znie, či si ešte stále v pôvodnom vzťahu a či si naozaj myslíš, že keď chlapovi napíšeš aby Ti nepísal , o tri dni prečo Ti neodpísal, že sa Ti ozve?!
jaj boze.. tote vase problemi a milujem ama nefem co ? .. a nezaujima sa o mne a neodpisuje mi ! a dievcata placua trapia sa no naco sa trapime my dievcata kvoli chalano ked oni o nas ani nezakopnu no daktory.... !!! no naco to je dobre ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
filip
minule si ho obvinila, že ti zmenil život naruby a že keď ťa stretne, má sa tváriť, akoby si mu žiadnu sms.ku neposlala, tak prečo sa ešte stále pozastavuješ nad tým, že ti neodpísal???
nevymýšľaj a buď s tým frajerom, ktorého máš!!
2.tá sms bola veľmi zlá a neoznám ani jedného chlapa, ktorý by Ti na ňu odpísal.
3. on vie kto mu ju písal, ale keďže vie, že máš priateľa a do sms si napísala, aby sa tváril, že nič, čo má podľa Teba robiť?Veď len plní to čo si chcela.
@rabbitko9 tak prečítaj si jej predchádzajúce diskusie a pochopíš
títo ľudia to sem píšu buď nafetovaní alebo fakt už neviem
@rabbitko9 jaj takto teda
nepíš a radšej hovor...budeš si istejšia že vie kto mu to povedal a nemusíš čakať na odpoveď dlho...ak nerátam sekundy...
Lepšie žiť v istote a sklamaný či šťastný ako v neistote...
P.S.: Ja osobne preferujem osobný rozhovor ako SMS... Lebo vtedy vznikajú nedorozumenia...nikdy do SMSky nenapíše tón vety, výška hlasu...a pod..