chalan na dievca musi ist pomaly..dievca na chalana rychlo nezdrzuj to ..skus ho volat zdrobnelinami "jakub-kubko,martin-matko" a pod. ..alebo nanho zakric "hej fesak " =D to zabera
dojdem dam pusu na lice a cakam.. bud rana... alebo bozk... este sa nestalo ze za ucelom tohto dania najavo sympatii by som dostal ranu mozno tak raz vynadane
ako u koho vacsinou usmevy ppotom debata a ton hlasu iny ako pouzivam pri ostatnych ale podla mna tie usmevy na zaciatku hovoria za vsetko.ak sa odvrati alebo sa na teba pozrie blbym pohladom tak sa mu asi nepacis ale ak sa odusmeje tak...zacni
Jáááj noo jaska... kecám kecám a kecám.. potom úsmewy.. a potom amen tma... hehe...alebo sa odweci pozdrawím... ked nejaký neznámi... ale zaberá zwyčajne..sa odzdrawí... ak s úsmewom super.. ak bez úsmewu trapas.. a začnem sa na tom smiať.. ale to uskutočňujeme ked deme partia kamarátook...
pohľad - dlhší,hlbší a veľavravný,iný ako keď sa pozerám na kamaráta. Potom úsmev, letmé nepatrné dotyky rúk,keď mu niečo podávam, alebo nebadané ošuchnutie, keď prechádzam okolo. Samozrejme s nevinným úsmevom a slovom "Prepáč." Byť aj vo väčšej skupine ľudí viac pri ňom. Rozprávam sa,počúvam a viac reagujem na to,čo hovorí. Ak aj stojí obďaleč, občas mu venovať pohľad s nepatrným úsmevom. Proste dať mu najavo,že "áno,teba si všímam" ale zas nie príliš to tak na začiatok a keď si to všimne a reaguje pozitívne, sa ide postupne dalej a dalej
Hlavne neafektovať,prehnano a stráááášne okato vybuchovať smiechom pri každej druhej vete, čo chalan povie, hádzať sa po ňom a liepať,vnucovať sa a vtierať... Ja by som také baby bila od rána do večera, keď to niekde vidím.
nooo tak ked sa mne nejaky paci ,tak vascinou som ticho a nedavam to najavo ,lebo som strasne hanbliva ,ale ked uz sa mi uplne,ze brutalne paci ,tak sa milo usmievam a tak ,proste snazim byt stale v jeho blizkosti a tak )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
z jednej stránky zas, niektorým babám sa to zdá zlaté. ale keď neni odvaha sa ozvať, tak je to celé v riti
Hlavne neafektovať,prehnano a stráááášne okato vybuchovať smiechom pri každej druhej vete, čo chalan povie, hádzať sa po ňom a liepať,vnucovať sa a vtierať... Ja by som také baby bila od rána do večera, keď to niekde vidím.
jaki sme zufali
jo, to by bolo good
anoo, dajme normálne klub niekomu z nás na webku chceš? alebo magorka?
@frez @jerry483 @magorka este berete do klubu??
jasné