Ste už dlhšiu dobu spolu. Kam chodievate a čo robíte, aby ste neupadli do stereotypu a nenudili sa spolu/nezabíjali tým Váš vzťah. Prekvapujete Vašu drahú polovičku nejakou drobnosťou častejšie ako len na narodeniny, meniny, Valentína a Vianoce? Pripomína
Komu sa diskusia nepáči a nemá sa k nej čím vyjadriť, tak nech sa nezapája príp. ani čítať obsah otázky nemusí.
Diskusia je pre starších, ktorí majú dlhotrvajúci vzťah a z otázok vyplýva, že chcem vedieť, čo robia preto, aby im vzťah vydržal. Inými slovami - ako sa oň starajú.
ja som spokojna s mojim priatelom.... sme spolu rok a pol...a stale si kupujeme nejake darceky ci uz nove tricko.. alebo nejaky prsten.. a tak.. ked sa nam nieco paci nemame problem spravit radost tomu duhemu.. ....
chodime do kina, na prechadzky... obcas do lesa...a teraz cez dovolenku sme boli v ZOO... proste stale nieco vymyslame
takze ja som nad mieru spokojna nemenila by som nic
@enajka a čo mám napísať? Ja som trošku romantickejší typ človeka ...... a zastávam názor, že darček alebo malá pozornosť sa môže kúpiť/dať blízkemu človeku kedykoľvek, a nie iba keď má dáky sviatok. Dokáže to veľmi potešiť a ukáže Vám to, že ten druhý pre Vás urobí čokoľvek a kedykoľvek. A to trávenie času... spoločne spoznávať a vidieť nepoznané.
neviem, či pomaly 7 mesiacov je dlhodobý vzťah...ale aj tak.. radi chodíme do lesa stále inam... a na každej lúke iné zážitky naposledy som chodila bosá po tráve, bili sme sa lebo som ho chcela kusnúť do bradavky a skončilo to tak, že som bola špinavá
@fredka ale prosím ťa nenechaj sa vytočiť a z jeho strany to bola len sranda.. tak calm down
no.. neviem.. ale neuznávam darčeky iba na sviatky a podobne.. nemám problém kúpiť niečo, keď viem, že ho to poteší...
a momentálne mám tak na 3roky vystarané, že do stereotypu nepadneme tak proste momentálne bolo trošku sťahovania, tak sme boli istý čas tam, potom inde a tak.. a vždy je čo robiť.. s frajerom sme zástancovia pamiatok a prírody.. a to máš všade..
@krutafunebracka z lásky sa to robí... však svoj čas a peniaze míňam aj pre svoje kamaratky, kamaratov... a priateľ/ka to je vlastne najbližší človek tak prečo by mi malo vadiť, že naň míňam čas a peniaze...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Diskusia je pre starších, ktorí majú dlhotrvajúci vzťah a z otázok vyplýva, že chcem vedieť, čo robia preto, aby im vzťah vydržal. Inými slovami - ako sa oň starajú.
chodime do kina, na prechadzky... obcas do lesa...a teraz cez dovolenku sme boli v ZOO... proste stale nieco vymyslame
takze ja som nad mieru spokojna nemenila by som nic
no.. neviem.. ale neuznávam darčeky iba na sviatky a podobne.. nemám problém kúpiť niečo, keď viem, že ho to poteší...
a momentálne mám tak na 3roky vystarané, že do stereotypu nepadneme tak proste momentálne bolo trošku sťahovania, tak sme boli istý čas tam, potom inde a tak.. a vždy je čo robiť.. s frajerom sme zástancovia pamiatok a prírody.. a to máš všade..