V piatok sme boli na výlete v Bojniciach, v sobotu sme sa boli prejsť na hrádzi v Petržalke a dnes sme boli na obede u svokrovcov, potom v Svätom Jure na zmrzke a na JuRaVe na korčuliach a zajtra ideme k našim na obed.
Bola som s rodinou na našej chate kde sa tiež len jedlo a pilo, ale bolo pekne tak som aspoň opálená
A teraz už iba využívam voľný čas na dokončenie vecí do školy a venovaniu sa mojim zverom pokym som doma
Na sviatky pracujem, okrem toho vybavujem ubytká na leto, učím sa veci, ktoré by sa mi mohlu hodiť do novej práce, vybavujem veľa mailov
Včera a dnes som ešte stihol preteky v driftovaní a niekoľko desiatok km na bicykli
5 dní na SK... takže hory... včera Šíp a Podšíp, dnes Lúčky, Kalameny, Veľký Choč, zajtra Solisko a Wahlenbergove plesá, ak bude pocasie, tak v utorok Východná vysoká alebo Furkotský štít...
V piatok nočná, v sobotu som bola na biku na výlete s priateľom a včera som si konečne užila aj trochu voľna a dnes idem do roboty a večer ideme oslavovať, pretože môj krásny synovcek mal 2 ročky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Len bohvie čo je otvorené
A teraz už iba využívam voľný čas na dokončenie vecí do školy a venovaniu sa mojim zverom pokym som doma
Včera a dnes som ešte stihol preteky v driftovaní a niekoľko desiatok km na bicykli
sobota grilovačka
dnes oddych