Že si po ňom povieš že tento človek je fajn, poblázni ťa a chceš ho. Ako sa musí prejavovať druhá strana? Keď si to porovnáš s tými ktoré nevyšli, čo bolo inak? Dávate takým ľuďom druhú šancu?
Musi byt inteligentny (alebo aspon tak na mna tych par hodin posobit), mily, vtipny, prirodzeny, spravat sa ako gentleman (ale nie skrobene), rozpravat veci, ktore ma bavi pocuvat, zaroven musim citit zaujem o konverzaciu a kontakt aj z jeho strany, musi sa mi fyzicky pacit, vonat mi, byt obleceny pekne a adekvatne situacii a musim mat pocit nejakej zakladnej kompatibility, ktory neviem celkom presne popisat, na zaklade coho vsetkeho vznika.
musím cítiť, že mu na mne záleží, že je tam príťažlivosť a pod., a stačí kľudne prechádzka alebo niečo dynamickejšie, nie nejaké dlhé vysedávanie, len kratšie, v podstate to teraz s mojim tak aj praktizujem, lebo musím kvôli korone, keď všetko je pozatvárané
Keď za mňa zaplatí obed gastráčmi a vezme ma potom do zoo. Ak mi ešte umožní z jej mocných pliec pozorovať ošívajúce sa nosorožce, tak je to úplná paráda.
vzdy ked to prve rande bolo az dokonale a citila som sa najviac stastne tak vztahy a ti chlapi boli velmi zli, a u dlhodobych peknych vztahoch tie prve rande boli fajn ale take normalne
Určite písomná konverzácia. Tam sa podľa intenzity písania, záujmu sa rozprávať, a štýlu písania hneď pozná človek. Aj keď zase treba odlišovať písomnú a ústnu komunikáciu. Zažil som aj veľké rozdiely v nej. Ale tí čo ovládali dobre písomnú, vedeli aj ústnu, akurát sa tak neprejavovali. Ale tí čo nevedeli písomnú nevedeli väčšinou aj ústnu. Zase záleží aj ako si dá ten človek záležať aj na interpunkcii, alebo nejakých podstatných čiarkách vo vetách, mäkčeňoch a celkovo štýlu. Smajlíkov...
No, ideálne, keď si dokážete písať celý deň a máte o to záujem a dobre sa vám píše spolu. To je taký základ. Do toho počas toho písania, zisťuješ veci o tom druhom, takže na základe nich zistíš ako kompatibilní ste, akí ste atď. No a po istom čase, sa ak je tá možnosť môžte stretnúť alebo sa stretávať, a každý sa musí vnútorne rozhodnúť či je to to, do čoho pôjde celou mysľou, alebo si myslí, že by to nefungovalo a nepôjde do toho. Záleží aké city tam vzniknú/nevzniknú.
Keď si to porovnám s tými ktoré "nevyšli" tak v každom bolo trochu z niečoho. V jednom boli city a fyzická príťažlivosť ale spoločné záujmy, názory viazli. V jednom boli spoločné záujmy a názory, ale viazla akákoľvek citeľná fyzická príťažlivosť. V jednom boli oboje, ale to pokazila najmä vzdialenosť počas strednej školy.
De facto, neviem čo si mám vybrať a na čom lpieť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Pred tym som o babach rozmyslal. Ale teraz to uz nerobim a funguje to omnoho lepsie.
No, ideálne, keď si dokážete písať celý deň a máte o to záujem a dobre sa vám píše spolu. To je taký základ. Do toho počas toho písania, zisťuješ veci o tom druhom, takže na základe nich zistíš ako kompatibilní ste, akí ste atď. No a po istom čase, sa ak je tá možnosť môžte stretnúť alebo sa stretávať, a každý sa musí vnútorne rozhodnúť či je to to, do čoho pôjde celou mysľou, alebo si myslí, že by to nefungovalo a nepôjde do toho. Záleží aké city tam vzniknú/nevzniknú.
Keď si to porovnám s tými ktoré "nevyšli" tak v každom bolo trochu z niečoho. V jednom boli city a fyzická príťažlivosť ale spoločné záujmy, názory viazli. V jednom boli spoločné záujmy a názory, ale viazla akákoľvek citeľná fyzická príťažlivosť. V jednom boli oboje, ale to pokazila najmä vzdialenosť počas strednej školy.
De facto, neviem čo si mám vybrať a na čom lpieť.