Stačí sa usmiať na neho. Alebo urobiť niečo, čím ho zaujmeš. Alebo ho osloviť. Alebo mu len tak nezáväzne čosi pochváliť. Ak sa mu aspoň trochu páčiš výzorom, tak to väčšinou stačí. Začne na Teba myslieť. Potom už len rob tak, aby ste sa viackrát stretávali, čisto náhodou, možno, ak je hanblivý, tak ho ešte parkrát šťuchnúť a on sa rozbehne.
Alebo ho rovno niekam pozvi. Ale ideálne je, aby si ho iba upútala a on sa potom snažil sám. Ale nehraj neprístupnú. Ak sa ti páči, a občas už chceš urobiť krok, čo sa on hanbí (chytič ho za ruku, dať mu pusu) urob to ty. Iniciatíve sa medze nekladú. Hlavne to rob, keď cítiš, že je na to čas. A nič nesíl.
Bolestivá verzia : Keď pôjdeš okolo neho, potkni sa a padni na zem. Keď ti pomôže vstať poďakuj a nadviaž rozhovor na tému blbých topánok alebo šmykľavej podlahy alebo množstva alkoholu v tebe v predchádzajúci večer.
Ak ti nepomôže a otočí sa od teba opačným smerom, tak asi ho nezaujmeš už ničím. Ibaže by ťa nevidel, ak nosí silné dioptrie.
Iná verzie : miesto teba ti padnú k jeho nohám na zem iba kľúče
Drahšia verzia : padnutý mobil a odkopnutý k jeho nohám
Luxusná verzia : Malá kolízia vašich áut na parkovisku.
neviem aky sposobom som precitala Ako upratat chlapa....
Co sa tyka uputania pozornosti ...no kedysi to riesili tak ze omdlievali a cakali an zachrancov...ale v dnesnej dobe by si si pravdepodobne ublizila a este aj zostala niekde lezat v polobezvedmy
jezisimaria... prid a tresni ho po chrbte, uvidis, ako ho hned uputas,... a pre super extra efekt,( ak mas dost sily ) by este mohol aj napr. zo schodov spadnut, v tomto pripade na vase stretnutie urcite tak lahko nezabudne
@gothicpoethic šak ty nemožeš nosiť vysoké podpatky, lebo by si si hlavu rozjebávala o každú zárubňu, lebo tvoja inteligencia by ti nenapovedala, že sa máš skloniť. a mamina to vie a preto ti kupuje nízke podpätky.
Mezomus, neriadila by som sa s opätkami tvojou inteligenciou, pretože gothicpoetic môže byť inteligentná viac, ako si myslíš a okrem toho s ňou súhlasím, načo vlastne baby pre to, aby boli krajšie, nosia podpätky? ja sa im slušne vyhýbam a milujem svoje tenisky, na ktorých som závislá, baby u mňa v triede na mňa kukajú ako na vyšinutú, ale nebudem kvôli tomu riskovať nejaký úraz z mojimi šlachami alebo niečím, pretože podľa mňa sú vysoké podpätky hovadina, aby si sa zapáčila chalanovi, stačí tvoj šarm. A pokiaľ si ho ešte neupútala, tak sa priviazal na inú a hodnotila by som to tak, že by si si mala pozrieť iný objekt záujmu, ktorý ťa neverbálne pošle do prdele.
@mezomus na slovensku je štandardná svetlá výška bežného dverného otvoru napríklad v byte 1970 mm. prijebané číslo, viem, ale je to tak. keby mala podpätky, ktoré by ju dvihli o 70 mm, musela by merať viac ako 190 cm aby si niekde rozbíjala hlavu. aj to ešte človek nechodí vždy úplne vystretý. v jej jebnutom 30 stranovom albume sa mi nechce hľadať jej vhodnú fotku na to aby som zistil aká je vysoká. ak by sme uvažovali, že meria 180 cm, potrebovala by 17 centimetrové podpätky aby sa zranila pri prechode bežnými dverami.
Zakrič "Heeeej sexi boooy!" a zdvihni si tričko s podprsenkou a behaj okolo neho dokolečka dokola až kým sa ti nezakrúti hlava,vtedy si ho už zaručene upútala.
@H8u Vôbec nič, len sa mi zazdalo, že som pobadal medzi tebou a radiophonic-om istú "názorovú náklonnosť", tak ho na základe tvojho komentu @11 varujem.
@radiophonic Bola som to ja a na otázku prečo, si si už odpovedal sám v bode číslo dva. Chcela som prosto len upútať pozornosť. Ale ako vidím, podarilo sa mi to.
@H8u No vidíš ako si sa všetko dozvedela aj bezo mňa a na náklonnosť už ani nemusím odpovedať, veď tuším je už očividne "ruka v rukáve" ako tak čítam tvoj dialóg s @radiophonic -om, heh.
Ešte odstrániť tú vzdialenosť medzi vami... ale nie....len srandujem. Ale za svedka vám idem úplne zaslúžene ja, ok?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
Alebo ho rovno niekam pozvi. Ale ideálne je, aby si ho iba upútala a on sa potom snažil sám. Ale nehraj neprístupnú. Ak sa ti páči, a občas už chceš urobiť krok, čo sa on hanbí (chytič ho za ruku, dať mu pusu) urob to ty. Iniciatíve sa medze nekladú. Hlavne to rob, keď cítiš, že je na to čas. A nič nesíl.
Veľa zdaru!
Ak ti nepomôže a otočí sa od teba opačným smerom, tak asi ho nezaujmeš už ničím. Ibaže by ťa nevidel, ak nosí silné dioptrie.
Iná verzie : miesto teba ti padnú k jeho nohám na zem iba kľúče
Drahšia verzia : padnutý mobil a odkopnutý k jeho nohám
Luxusná verzia : Malá kolízia vašich áut na parkovisku.
Co sa tyka uputania pozornosti ...no kedysi to riesili tak ze omdlievali a cakali an zachrancov...ale v dnesnej dobe by si si pravdepodobne ublizila a este aj zostala niekde lezat v polobezvedmy
...Záleží od situácie.
Žeby tá zapučená Brera bolo vyznanie?
@H8u Vôbec nič, len sa mi zazdalo, že som pobadal medzi tebou a radiophonic-om istú "názorovú náklonnosť", tak ho na základe tvojho komentu @11 varujem.
Nebudem ťa kopať do rozkroku, to je to najcennejšie, čo máš. Radšej ťa zakopem niekam do humna
To si fakt bola ty?
Ja už ničomu nechápem...
1. Čo je brera?
2. Aký má súvis so mnou?
3. A prečo ešte aj napučená?
1. Brera je moja bývalá. Celým menom - Alfa Romeo Brera
2. Zhruba pred mesiacom som parkoval pred OC a ktosi jej upravil pozadie. No a či si to náhodou nebola ty, aby si upútala pozornosť.
3. Že prečo, to neviem, ale ak si to bola ty, tak napíš prečo.
Si rafinovaná.
Šancu máš práve preto. Mám ju aj ja?
Ešte odstrániť tú vzdialenosť medzi vami... ale nie....len srandujem. Ale za svedka vám idem úplne zaslúžene ja, ok?